Chyba wymyśliłem nowy, świetny sposób na kiszenie warzyw.
Kiszonki od kilku lat przeżywają kolejną młodość i podbijają serca milionów domowych oraz restauracyjnych kucharzy. Nie tylko jest to fajna metoda na zakonserwowanie żywności, ale również kompletną transformację smaków i tekstur, a dla wielu kiszonki mają także wymiar prozdrowotny.
Wiele warzyw kisiłem w życiu i w toku setek eksperymentów czasem efekty nie nadawały się do konsumpcji. Zawsze irytowało mnie, że do kiszenia większości warzyw
Kiszonki od kilku lat przeżywają kolejną młodość i podbijają serca milionów domowych oraz restauracyjnych kucharzy. Nie tylko jest to fajna metoda na zakonserwowanie żywności, ale również kompletną transformację smaków i tekstur, a dla wielu kiszonki mają także wymiar prozdrowotny.
Wiele warzyw kisiłem w życiu i w toku setek eksperymentów czasem efekty nie nadawały się do konsumpcji. Zawsze irytowało mnie, że do kiszenia większości warzyw
- uszanowanko
- konto usunięte
- Limonene
- luk04330
- lunga
- +258 innych
Wołam tych, którzy plusowali ten wpis: https://www.wykop.pl/wpis/62795189/wszyscy-ktorzy-spedzaja-ten-sylwester-z-wykopem-pl/
Wpis z 2020 roku: https://www.wykop.pl/wpis/54580051/wszyscy-ktorzy-spedzaja-sylwestra-z-wykopem-plusuj/
W tym wpisie możecie napisać krotka wiadomość do siebie.
Przypomnę, że w 2022:
- Rosja napadła na Ukrainę,
- Covid stał się naszą codziennością
- nadal nie wszedł wykop 2.0, a rozpoczęła się pierwsza