Aktywne Wpisy

Klub X-Demon z Wrocławia dyskryminuje mężczyzn i uprzedmiotawia kobiety swoją promocją.
https://www.facebook.com/336980183153334/posts/pfbid02r8zQ96nH9SRncGTEj4vyWRb61vWUzuY3fJzy7h8BpcLhnqMVQogB8h5RgSLnguqnl/
#dyskryminacjamezczyzn #pieknokobiet #pieklomezczyzn #wroclaw
https://www.facebook.com/336980183153334/posts/pfbid02r8zQ96nH9SRncGTEj4vyWRb61vWUzuY3fJzy7h8BpcLhnqMVQogB8h5RgSLnguqnl/
#dyskryminacjamezczyzn #pieknokobiet #pieklomezczyzn #wroclaw

Melancholijny_Czlek +102
#lego
Pomarańcz pod 911 czerwony dość?
wygląda na kawałek pomalowanego drewna przytwierdzonego do ściany na kołek, ale jak trzyma lego nie wiem. Osobiście bym chyba dodał kilka mocnych magnesów do samej podstawki, a drugie jakoś zmontował w samym lego, poświęcając kilka zapasowych klocków
@TymRazemNieBedeBordo: Te auta mają tak dobrą przyczepność, że po prostu je tam zaparkował ¯\_(ツ)_/¯
@Sawa_N_marS: aż mi się memy z Januszami handlu samochodami przypomniały. "panie guma i ręczny prima sort jak zem zaparkował na górce to nasa przyjechała sprawdzić jak to się trzyma" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Charlie_pl: @Strzalka: na tym zdjęciu tak wygląda. Jest ciemniejszy od samego modelu, ale tu faktycznie wygląda jak czerwień. Więcej zdjęć wcześniej wrzucałem.
@prsliwa: dzięki, jak malowałem ścianę to nawet mi przez myśl nie przeszło, że kiedyś tam zawisną modele za 6k zł :D
@kiecazpieca: dzięki, mnie też się spodobało jak to zobaczyłem w internecie pierwszy raz.
Świetny pomysł!
A co do kurzu, myk sprężonym powietrzem i po problemie xD
Chcialbym byc jak ten samochod
Komentarz usunięty przez autora
(。◕‿‿◕。)
Ale zajebiozaaaa
@ExtraPensja: za każdym razem jest ból jak się wydaje, ale cieszy oko :)
@m4competition: oho, pierwszy co decyduje co kto może sobie kupić i co ma się mu podobać ;)
@ZSXTC: ... XD
@Adr14n_: zdjęcia z telefonu wyglądają jak kupa, na żywo prezentuje się lepiej.
@qtax:
Większość myśle byłaby za głupia żeby zbudować coś z klocków na własna rękę xd Nie mówiąc o modelarstwie xD
Komentarz usunięty przez autora
@pazdzioch564: jeśli chodzi o frajdę to najfajniej składało się pierwszy model, czyli Porsche (największa ekscytacja była), jeśli chodzi o wygląd mi się podoba Bugatti, a jeśli chodzi o trudność to Lamborghini i Ferrari na tym samym poziomie.