Pizza neapolitańska w stylu canotto - co to jest? Recenzja Margherity
Recenzja pizzy "canotto" z nowego lokalu w Krakowie "Numero Uno". Canotto czyli PONTON - to pizza z maksymalnie wyrośniętymi brzegami.
z- 21
- #
- #
- #
- #
- #
- #
Recenzja pizzy "canotto" z nowego lokalu w Krakowie "Numero Uno". Canotto czyli PONTON - to pizza z maksymalnie wyrośniętymi brzegami.
zTrzy azjatyckie przepisy w jednym filmie: smażone i marynowane tofu smażony tempeh na ostro smażone boczniaki na słodko ostro
zKluski z mąki ryżowej 100% ryżu - trudne do zrobienia, ale każdy miłośników klusków powinien raz w życiu spróbować :)
zJak smakuje nieoficjalna kooperacja Pizzy Hut z McDonalds? Odpowiadamy podczas degustacji.
zGotujemy stary przepis z książki Lucyny Ćwierczakiewicz z 1885 roku "Jedyne praktyczne przepisy".
zRecenzja burgera z food trucka BURGER WOOZ, z moją babcią.
zGotuje Gaspar z Ustronia. Danie na makaronie ryżowym, tanie proste, szybkie.
zWciąż podają margheritę BEZ BAZYLII. A piec piękny - jak do Neapolitany. Smutek.
zReportaż o kobiecie, która jak sama o sobie mówi "kiedyś chodziłam w szpilkach i w tipsach, jadłam schabowe, teraz chodzę na boso i gotuję wege i vegan". Czyli materiał o restauracji w sercu Beskidów - Matecznik w Ustroniu
zWykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
#chiny #gotowanie #jedzenie #foodporn #gotowanietomojapasja