Chleb na trudne czasy, Pasteryzowany Minimum rok trwałości.
Przygotuj teraz chleb, który przechowasz przez wiele miesięcy. Miej w zapasie zawsze upieczony i gotowy do spożycia po podgrzaniu całego słoika w gorącej wodzie przez 20 min. Po wystudzeniu pokrój i ciesz się smakiem. Doskonały również dla osób nie będących na diecie bezglutenowej....
fallout444 z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 178
Komentarze (178)
najlepsze
@sedros Nie wiem, jakie masz doświadczenia z przechowywaniem ale ja mam spory worek mąki (zamykany), z którego korzystam już ok 3 lat i nadal wszystko jest w porządku.
@fallout444: Wykopek to by wolał się ograniczyć co najwyżej do 3 kliknięć myszką. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sporo zwykłych bochenków można by za to upiec (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)