Wpis z mikrobloga

@4mja: @4mja ktoś tu nie ma dzieci nie zrozumie. Tak jak mówiłem to jakbyś ślepemu mówił o kolorach będzie tylko kiwał głową jak ten pies co udaje że rozumie.

Odkąd mam syna i mam z kim pograć na konsoli na kanapie we dwóch wyjść na rower i po prostu na spacer to odciąłem się sam od swoich kolegów. Zupełnie nie potrzebuję kolegów. Mam syna i to z nim lubię
  • Odpowiedz
@twixster co w tym złego że odpoczywam po pracy a syn w tym czasie bawi się na dmuchańcach? Ciebie rodzice nigdy na dmuchance nie zabrali więc pewnie dlatego jesteś taki toksyczny i nikt cię nie lubi. @Krzewiciel_prawdy jeśli masz 3 to podziwiam zdrowka dla was :) super rodzinka

@Nestetoth: madki najgorsze i patologia bo zamiast dzieciaka pilnować to muszą w telefonie siedzieć i tiktoki oglądać, ale ty grający
  • Odpowiedz
Jak bierzesz dzieciaka na taką atrakcję która może być urazogenna to warto by mieć na niego oko a nie zatapiać się w wciągającą grę, nad wodą też sobie dzieciaka puszczasz a sam "odpoczywasz po pracy"?

@turok2016: a później ola boga, rodzice szukają dziecka w wodzie nad bałtykiem, bo porwał je prąd xD a nie wspomną, że rodzic kukał w tym czasie w telefon xD
Panie to tylko chwila i dziecka
  • Odpowiedz
@turok2016: moje dziecko chodzi na dmuchane od 6miesiaca życia i jakoś nigdy sobie krzywdy nie zrobiło. A nawet jakby sobie coś stłukł to może przyjść wir gdzie siedzę i mu pomogę. Jest już na tyle samodzielny że potrafi mnie znaleźć.
To trzeba być psychicznie chorą matką żeby stać na dzieckiem i pilnować cały czas żeby mu się coś nie stało xD
Widać kto nie ma dzieci ...
Dosłownie jakbym z
  • Odpowiedz
@turok2016: moje dziecko chodzi na dmuchane od 6miesiaca życia i jakoś nigdy sobie krzywdy nie zrobiło

@Nestetoth: "panie jo tyle razy tutaj 200 kilometrów na godzinę z---------ł i jeszcze żech nigdy nie umar" xD

ps: 6-miesięczne dziecko na dmuchańcach xDDDD ty w ogóle swojego dzieciaka wychowujesz czy przejąłeś stery jak skończył 5 lat?
  • Odpowiedz
  • 0
moje dziecko chodzi na dmuchane od 6miesiaca życia i jakoś nigdy sobie krzywdy nie zrobiło

@twixster: jak raczkuje to w basen z kulkami

@Nestetoth: ale ty łeb jesteś XDDDDDD
  • Odpowiedz
  • 0
@twixster: od 6mc życia .chodze.z.synkiem.na basen. Spróbuj to ogarnąć xD szkoda że ciebie rodzice mieli w dupie i na dmuchane cię nie zabrali. Może jakby było inaczej to nie udzielal byś się na tagu przegryw. Leć na czarno toksyku
  • Odpowiedz