Aktywne Wpisy
Czy ktoś wie, co to za grzyby? Rosły praktycznie jeden przy drugim. Wyrzuciłem, ale wyglądały na jakieś jadalne. Główki lepkie prawie jak u maślaków, ale no za długie nóżki jak na maślaki i kolor też inny.
#grzyby #grzybobranie
#grzyby #grzybobranie
źródło: IMG_0189
Pobierz
ruskizydek +32
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: bipbooop
PobierzOdkąd mam syna i mam z kim pograć na konsoli na kanapie we dwóch wyjść na rower i po prostu na spacer to odciąłem się sam od swoich kolegów. Zupełnie nie potrzebuję kolegów. Mam syna i to z nim lubię
Komentarz usunięty przez autora
@Nestetoth: madki najgorsze i patologia bo zamiast dzieciaka pilnować to muszą w telefonie siedzieć i tiktoki oglądać, ale ty grający
@turok2016: a później ola boga, rodzice szukają dziecka w wodzie nad bałtykiem, bo porwał je prąd xD a nie wspomną, że rodzic kukał w tym czasie w telefon xD
Panie to tylko chwila i dziecka
To trzeba być psychicznie chorą matką żeby stać na dzieckiem i pilnować cały czas żeby mu się coś nie stało xD
Widać kto nie ma dzieci ...
Dosłownie jakbym z
@Nestetoth: "panie jo tyle razy tutaj 200 kilometrów na godzinę z---------ł i jeszcze żech nigdy nie umar" xD
ps: 6-miesięczne dziecko na dmuchańcach xDDDD ty w ogóle swojego dzieciaka wychowujesz czy przejąłeś stery jak skończył 5 lat?
@Nestetoth: ale ty łeb jesteś XDDDDDD