#gielda Pierwsza spoleczka co mi 400% wykrecila. Z tego miejsca chcialem podziekowac zarzadowi za wzorowe prowadzenie firmy, Zawodowi Inwestor za naganianie ulicy oraz oczywiscie sobie, ze nie jestem j-----m debilem i nie mam papierowych lapek.
@Siech: Uwazaj, bo Zawod investor aprzedal czesc pakietu, nie wiem czy nie zacznie spadac jak ma teraz 200k obserwujacych chyba i czesc zrobi tak samo.
@Siech: nie rozumiem jak można ufać ludziom z Internetu i kupować spółki, które „polecają” a nie robić własnej analizy i wybierać wartościowe spółki samodzielnie. Tutaj np. Mój zakup poparty własną analizą, bez słuchania się innych guru. Wynik? -10% po 3 latach. Wystarczy chcieć.
@widmo82: uwielbiam to pytanie. zamiast uśredniać wysypywałem, bo jak to wyprzedawałem to się jeszcze nawet digital network nie nazywało tylko 4 fun tv
potem trochę uśredniałem ale to było po ponad 60 zł i niedużą kwotą bo już nie miałem wolnej gotówy przez zakup nieruchomości i kredyt
źródło: image
Pobierzźródło: congrats-happy-for-you
Pobierzźródło: digitanet
Pobierz@affairz
źródło: IMG_1587
Pobierz@widmo82: uwielbiam to pytanie. zamiast uśredniać wysypywałem, bo jak to wyprzedawałem to się jeszcze nawet digital network nie nazywało tylko 4 fun tv
potem trochę uśredniałem ale to było po ponad 60 zł i niedużą kwotą bo już nie miałem wolnej gotówy przez zakup nieruchomości i kredyt