ruskizydek
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
24
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
nie_umiem_inwestowac
@fizzly: jak to co, tzipe
90
fizzly
@ruskizydek: "książniczka" to taka oczytana księżniczka jak rozumiem? ( ͡° ͜ʖ ͡°) 12 linijek tekstu żeby napisać czego oczekuje, ale ani jednej która mówi co ona daje od siebie... tragedia.
82
atr3ju
napraw cieknacy kran, zrob remont lazienki, kup jej ajfona pro 17, odwoz do pracy, rob zakupy, posprzataj, ogarnij wyjazd na jajorke, zamow jej obiadek na glovo i pozmywaj naczynia a moze dostaniesz pieroga
16
monox12
@ruskizydek: NIE JESTEM KSIĘŻNICZKOM. A daje tyle z-------h wymagań niczym księżniczka XD Oczywiście, jedynie co ona ma do zaoferowania to tzipe
6
o__0
o__0
@ruskizydek: to musi być bait lub eksperyment społeczny
5
Apurzum
@ruskizydek

Nie jestem książniczką

Nie czytasz, nie idę z Tobą do łóżka. Next ( ͡º ͜ʖ͡º)
5
monox12
@ostulemijo: No nie wiem stary czy pisać od razu, że nie chcesz faceta niższego niż 182 cm i jak jest rudy to normalne wymagania. A i takie bzdury jak FACET MUSI NOSIĆ SPODNIE I POCZUCIE KOBIECEJ NATURY jest cholernym redflagiem. Poza tym kto normalny szukałby kogoś mając żone? Brzmi to jakby w-----a się już na taką minę
5
Bosayerba
@ruskizydek: takiej to tylko Nelsona założyć i na pole do roboty
4
Fjubens
@ruskizydek: Wydaje mi się, czy w sekcji 'o mnie' jedynym co napisała o sobie to iż nie jest 'książniczką'?
3
In_thrust_we_trust
@atr3ju:

odwoz do pracy

Odwoź do czego? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
3
Blomex
Blomex
@ruskizydek: niestety nie mam 182cm wzrostu więc taka perełka nie będzie mną zainteresowana ( ͡° ᴥ ͡°)
2
ostulemijo
@monox12: co jest z------m wymaganiem? Żona? Alimenty? Wyrok? No co kto lubi, wracaj do ćpania
1
Purson666
Purson666
@ruskizydek: "kobieca energia" i juz wiesza, że nie ogarniała fizyki w szkole, ale uwaza się za mądrą, bo umie wysiadywać na tiktoku
1
elbanos
@ruskizydek: zawsze śmieszy na górze napis,, o mnie''
1
DerMitteleuropaer
@ruskizydek: kiedy wreszcie baby zrozumieją że miejsce na opis to miejsce na opis, czyli o niej, a nie na specyfikację istotnych warunków zamówienia
1
Fjubens
@monox12: Nie twierdzę, że to normalne, ale akurat nie brakuje osób w związkach (formalnych lub nie), które się na Tinderze rejestrują. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

https://bydgoszcz.eska.pl/co-portale-randkowe-zrobily-z-mezczyznami-szanse-na-znalezienie-partnerki-coraz-mniejsze-04-3-aa-aSjL-vSY4-78Hq.html
0
S2VBVT
@ruskizydek: pewnie chłop koleżanki ma 181
0
ggs-hg
@monox12: Z tym to bym polemizował bo może z tą tzipa nie być do końca pewne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0