@m_a_t_e_u_s_z: xddddd literalnie jedni mają lekarza bananka który robi wałki na dyżurach a drudzy mają ministra sprawiedliwości który brał w łapę, literalnie ta sama szkodliwość czynu z punktu widzenia państwa
@m_a_t_e_u_s_z: Tylko Wipler co nie jest skorumpowany i tylko Konfederacja, która nie umiała złożyć nawet sensownej wersji ordynacji podatkowej, zawaliła ze sprawozdaniem, ma szefa z tym swoim pseudodoktoratem i będzie strzelać w plecy Polakom broniącym kraju gdy Rosja nas napadnie
@jokerkroker: Nie zamierzam nikogo bronić tylko pokazuję jak to wygląda. Tylko nie rozumiem jednego, jeśli są złe partie to dlaczego ludzie na nie głosują. Może czas żeby ci ludzie zwyczajnie zrezygnowali z polityki?
@NewBlueSky: no to pokaż mi gdzie ten patologii nie ma? W każdej władzy w każdym państwie będą się zdarzały nadużycia, bo to jest za duży organizm.
Kwestia jest taka czy tych co nadużywają się karze i oddaje w ręce sądu, czy robi się pikiety solidarni z Kamińskim i Wąsikiem. Ja tu widzę duże różnice.
A jak ktoś szuka Maryi Panny zawsze dziewicy w polityce, no to cóż, powodzenia. Konfa jeszcze
@assninja: Nie ta partia i nie ci ludzie to inni niech przyjdą. Cały czas tacy ludzie jak ty sugerują brak jakiejkolwiek alternatywy. Nie jesteś od nas to pewnie od przeciwnika tak?
@m_a_t_e_u_s_z: Ja też nie zamierzam bronić Tuska, nie głosowałem na niego, partie na które głosowałem były umiarkowane i znikły Nie wiem jak to się kręci, że środek jest wygryzany przez oszołomów, kretaczy, debili i po prostu zwykłych s---------w Ale jakbym nienawidził KO to jednak cała reszta jest jeszcze gorsza Taką przebodli mnie ojczyzną jak pisał Herbert
@m_a_t_e_u_s_z: jedyną alternatywą dla PO jest Zandberg ale on będzie miał szczęście jak się załapie nad progiem wyborczym. Zresztą coraz bardziej przypomina mi Korwina który tylko pierdzieli byle tylko dorwać się do koryta ale absolutnie nic nie robić. Mógli być w koalicji ale nie bo nie
konfederacja to nie jest zadna alternatywa tylko oddanie Polski w ręce rosji, a w najlepszym razie przywrócenie pis do władzy
@m_a_t_e_u_s_z: Mam podobnie, ale może za bardzo człowiek robi sobie nadzieję, że będzie jakaś tam rewolucja Mimo wszystko jak gardziłem Tuskiem w 2015 a podobał się PIS a to jednak nie chciałbym, żeby tenżę PIS wrócil do władzy i tyle
@jokerkroker: Z tego co pamiętam to Tusk dawno temu nie miał wcale takich strasznie złych pomysłów. To co gadał kiedyś jak pierwszy raz startowal w wyborach a teraz to dwa różne światy.
źródło: HRXF4ExaQAAm1mn
PobierzA facetke znowu porombało i 50 ślaczków zadała
źródło: 1000009723
Pobierzźródło: ce321c8a-54d8-4348-88bf-f3b4ff00359c
Pobierzhttps://www.rp.pl/kraj/art13083461-policjant-skopal-uczestnika-marszu-niepodleglosci-zostal-skazany
źródło:
Pobierzźródło: image
PobierzCo mi z tego ze udowodnisz ze jeden patus jest wiekszy niz drugi, skoro obaj to patologia? XD
jak ja nienawidze symetrystów
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/michal-majewski-skazany-za-obrone-laptopa-latkowskiego-przed-abw/c8v9ygq
źródło: images
PobierzTylko Wipler co nie jest skorumpowany i tylko Konfederacja, która nie umiała złożyć nawet sensownej wersji ordynacji podatkowej, zawaliła ze sprawozdaniem, ma szefa z tym swoim pseudodoktoratem i będzie strzelać w plecy Polakom broniącym kraju gdy Rosja nas napadnie
źródło: Konfederacja Torkowska nikt nie będzie walczył z Rosją
PobierzKwestia jest taka czy tych co nadużywają się karze i oddaje w ręce sądu, czy robi się pikiety solidarni z Kamińskim i Wąsikiem. Ja tu widzę duże różnice.
A jak ktoś szuka Maryi Panny zawsze dziewicy w polityce, no to cóż, powodzenia. Konfa jeszcze
Ja też nie zamierzam bronić Tuska, nie głosowałem na niego, partie na które głosowałem były umiarkowane i znikły
Nie wiem jak to się kręci, że środek jest wygryzany przez oszołomów, kretaczy, debili i po prostu zwykłych s---------w
Ale jakbym nienawidził KO to jednak cała reszta jest jeszcze gorsza
Taką przebodli mnie ojczyzną jak pisał Herbert
konfederacja to nie jest zadna alternatywa tylko oddanie Polski w ręce rosji, a w najlepszym razie przywrócenie pis do władzy
Mam podobnie, ale może za bardzo człowiek robi sobie nadzieję, że będzie jakaś tam rewolucja
Mimo wszystko jak gardziłem Tuskiem w 2015 a podobał się PIS a to jednak nie chciałbym, żeby tenżę PIS wrócil do władzy i tyle
@bzyku95: ja mogę akceptować że patologia się zdarza ale wtedy ktoś na czele rządu musi ją wewnętrznie wykosić. A to się nie dzieje.
To transakcja. W obliczu najnowszych afer patusy albo są zamiatani albo honorowo odchodza z partii i "juz jest ok"