Wpis z mikrobloga

• 0
@Wink: Pamiętam jak forsował przymus szczepień. Wybacz ale moim zdaniem to nielogiczne i niebezpieczne żeby większość ludzi szczepić jakąś nową szczepionką bo była epidemia "grypy" (wtedy strasznie nalegał na te szczepienia). Szczepienie wszystkich jak leci na COVID to moim zdaniem jakieś zaślepienie, szczepienie wszystkich osób młodych. To jest traktowanie ludzi jak bydło dosłownie, zamordyzm.
mateusz - @Wink: Pamiętam jak forsował przymus szczepień. Wybacz ale moim zdaniem to ...

źródło: images

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@jokerkroker: Mówię o tym jak gadał o programie "tanie państwo", mniej biurokracji, redukcja urzędników, stop nepotyzmowi, wolny rynek, mniejsze podatki, mniej przeszkód ze strony państwa. Ale już chyba nikt tego nie pamięta bo to było w 2007 roku.
  • Odpowiedz
@m_a_t_e_u_s_z:
Aaa coś pamiętam, fakt
Mnie doprowadził do szału reformą 6-latów - ludzie zebrali 900 tys podpisów a on to po prostu wyrzucił do kosza
No i ogólnie ta bylejakość i olewanie tego że w kraju dziadostwo
Jakiś facet śpiewał nawet Jarek Polskę zbaw
Ale PIS przebił platfusów 100 razy
jokerkroker - @mateusz: 
Aaa coś pamiętam, fakt
Mnie doprowadził do szału reformą 6-l...
  • Odpowiedz
Tutaj kultowe zdjęcie, też przypadkowo za rządów Tuska. ABW wyrywa laptopa osoby pracującej nad "aferą taśmową".

@m_a_t_e_u_s_z: no i ABW działało poprawnie. Afera taśmowa była zorganizowana przez rosyjskie służby, a kretyni z wprostu dla pieniędzy z reklam chcieli opublikować nagrania, które udało im podrzucono.
  • Odpowiedz
  • 0
@KaiserBrotchen: Dobrze, że te taśmy zostały ujawnione, niezależnie od tego kto to zrobił. Źle to wygląda moim zdaniem a reakcja władzy też bardzo słaba. Taśmy pokazały trochę inny obraz tych ludzi, bardzo zawiedli ludzi.
  • Odpowiedz
@Placi: zawsze mnie bawią te podwójne standardy. Wymieniamy afery, ale jak ktoś przypomni aferę KO, to jest wszechobecne zesrańsko, że jak w ogóle można o tym przypominać i to w ogóle nic takiego. Jak jakoś potrafię dostrzec afery po obu stronach, ale pewnie dlatego że nie jestem sekciarzem
  • Odpowiedz
@bylem_zielonko: Nikogo nie zachęcam do glosowania na Konfederację. Wy tu wszyscy macie jakąś paranoję? Niech ci ludzie zwyczajnie zajmą się czymś innym a nie polityką. Niech powstaną całkiem nowe partię jeśli z tymi ludźmi doszliśmy do ściany i ich intelektualnych limitów.
  • Odpowiedz
zawsze mnie bawią te podwójne standardy. Wymieniamy afery, ale jak ktoś przypomni aferę KO

@dobry-informatyg: już pisałem - dziwnym trafem nie śmiesz śmieć przypominać o aferach PiSu xD tyle wart ten wasz symetryzm

No ale dobra, jaka to afera KO jest na poziomie sprzedaży 500 tys wiz dla obywateli krajów trzeciego świata, handlu ułaskawieniami, sprzedaży Lotosu za ułamek wartości czy zmiany TVP w tube propagandową rodem z Korei północnej?

Placi - >zawsze mnie bawią te podwójne standardy. Wymieniamy afery, ale jak ktoś przy...
  • Odpowiedz