Aktywne Wpisy

patinete +69
Z jaką powszechnie lubianą rzeczą masz totalnie na pieńku i nie rozumiesz jej fenomenu?
Czas na sobotnie wyznania. Każdy z nas ma w otoczeniu coś, co wszyscy wokół uwielbiają, zachwalają i polecają na każdym kroku, a u Ciebie wywołuje to co najwyżej głębokie zdziwienie albo odruch wymiotny. Może to być megahitowy serial, który dla Ciebie jest nudnym gniotem, uwielbiany gatunek muzyczny, typ urlopu polegający na leżeniu plackiem na plaży, albo modna kulinarna
Czas na sobotnie wyznania. Każdy z nas ma w otoczeniu coś, co wszyscy wokół uwielbiają, zachwalają i polecają na każdym kroku, a u Ciebie wywołuje to co najwyżej głębokie zdziwienie albo odruch wymiotny. Może to być megahitowy serial, który dla Ciebie jest nudnym gniotem, uwielbiany gatunek muzyczny, typ urlopu polegający na leżeniu plackiem na plaży, albo modna kulinarna
źródło: dw
Pobierz
Wojtu +97

źródło: HRXF4ExaQAAm1mn
Pobierzźródło: Gemini_Generated_Image_hx9fhyhx9fhyhx9f
PobierzA kogo ja tu bronię? Ja tylko atakuję konfederację targowicką.
Pisiory to zoorganizowana grupa przestepcza jak ich zrownujesz do po to zes debil albo pisior manipulant
@m_a_t_e_u_s_z:
Mówisz o czasach powstawania Platformy - tej z Płażyńskim i Olechowskim?
źródło: images
PobierzAaa coś pamiętam, fakt
Mnie doprowadził do szału reformą 6-latów - ludzie zebrali 900 tys podpisów a on to po prostu wyrzucił do kosza
No i ogólnie ta bylejakość i olewanie tego że w kraju dziadostwo
Jakiś facet śpiewał nawet Jarek Polskę zbaw
Ale PIS przebił platfusów 100 razy
@m_a_t_e_u_s_z: no i ABW działało poprawnie. Afera taśmowa była zorganizowana przez rosyjskie służby, a kretyni z wprostu dla pieniędzy z reklam chcieli opublikować nagrania, które udało im podrzucono.
@dobry-informatyg: dziwnym trafem nie śmiesz śmieć przypominać o aferach PiSu xD tyle wart ten wasz symetryzm
@dobry-informatyg: już pisałem - dziwnym trafem nie śmiesz śmieć przypominać o aferach PiSu xD tyle wart ten wasz symetryzm
No ale dobra, jaka to afera KO jest na poziomie sprzedaży 500 tys wiz dla obywateli krajów trzeciego świata, handlu ułaskawieniami, sprzedaży Lotosu za ułamek wartości czy zmiany TVP w tube propagandową rodem z Korei północnej?