Aktywne Wpisy

etepetete +7
Macie spermiki tu swoją @chearru.Fajna co nie?
źródło: image_92a59756-b6ae-4b1e-9984-0ed086399a9b
Pobierz
Smerfiasty +11
jesienną depresję czuć już w powietrzu
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: image_92a59756-b6ae-4b1e-9984-0ed086399a9b
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: HRXF4ExaQAAm1mn
PobierzA facetke znowu porombało i 50 ślaczków zadała
źródło: 1000009723
Pobierzźródło: ce321c8a-54d8-4348-88bf-f3b4ff00359c
Pobierzhttps://www.rp.pl/kraj/art13083461-policjant-skopal-uczestnika-marszu-niepodleglosci-zostal-skazany
źródło:
Pobierzźródło: image
PobierzCo mi z tego ze udowodnisz ze jeden patus jest wiekszy niz drugi, skoro obaj to patologia? XD
jak ja nienawidze symetrystów
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/michal-majewski-skazany-za-obrone-laptopa-latkowskiego-przed-abw/c8v9ygq
źródło: images
PobierzTylko Wipler co nie jest skorumpowany i tylko Konfederacja, która nie umiała złożyć nawet sensownej wersji ordynacji podatkowej, zawaliła ze sprawozdaniem, ma szefa z tym swoim pseudodoktoratem i będzie strzelać w plecy Polakom broniącym kraju gdy Rosja nas napadnie
źródło: Konfederacja Torkowska nikt nie będzie walczył z Rosją
PobierzKwestia jest taka czy tych co nadużywają się karze i oddaje w ręce sądu, czy robi się pikiety solidarni z Kamińskim i Wąsikiem. Ja tu widzę duże różnice.
A jak ktoś szuka Maryi Panny zawsze dziewicy w polityce, no to cóż, powodzenia. Konfa jeszcze
Ja też nie zamierzam bronić Tuska, nie głosowałem na niego, partie na które głosowałem były umiarkowane i znikły
Nie wiem jak to się kręci, że środek jest wygryzany przez oszołomów, kretaczy, debili i po prostu zwykłych s---------w
Ale jakbym nienawidził KO to jednak cała reszta jest jeszcze gorsza
Taką przebodli mnie ojczyzną jak pisał Herbert
konfederacja to nie jest zadna alternatywa tylko oddanie Polski w ręce rosji, a w najlepszym razie przywrócenie pis do władzy
Mam podobnie, ale może za bardzo człowiek robi sobie nadzieję, że będzie jakaś tam rewolucja
Mimo wszystko jak gardziłem Tuskiem w 2015 a podobał się PIS a to jednak nie chciałbym, żeby tenżę PIS wrócil do władzy i tyle
@bzyku95: ja mogę akceptować że patologia się zdarza ale wtedy ktoś na czele rządu musi ją wewnętrznie wykosić. A to się nie dzieje.
To transakcja. W obliczu najnowszych afer patusy albo są zamiatani albo honorowo odchodza z partii i "juz jest ok"