Wpis z mikrobloga

@Rad-X: kierownik to ma chyba aktywne dwa neurony :>
Mam pytanie - czy na kursie prawa jazdy jest ten temat poruszany? (pytam bo swoje B robiłem bardzo dawno temu). Coś w rodzaju = "to jest OK wyłamać szlaban"?
  • Odpowiedz
  • 183
@animuss: do konca kalkuluja koszty nie porysowac auta dlatego cofal, ale jak juz zobaczyl pociag to ruszyl do przodu tylko bylo za pozno
  • Odpowiedz
@Rad-X: Oj nie. Nie mogę wyłamać szlabanu, bo porysuje samochód i dostanę mandat. Lepiej rozjebię pociąg i narobię szkód na 10 milionów które będę spłacał do końca życia.
  • Odpowiedz
@Rad-X: nie wierzę, że to było przypadkowe. Przecież to wygląda jakby gościu specjalnie tam wjechał i stanął, aby pociąg przypierdzielił. Literalnie zamach terrorystyczny
  • Odpowiedz
kierowca chyba nie wiedział że tam nie wolno parkować

@domp12: Przeciez tylko na chwilę i nikomu nie przeszkadzał, to się jakiś społeczniak w lokomotywie p-------ł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Tyfus: Ja mam wrażenie, że jak porysują szlaban to ich kierownik zwolni, ale jak rozwalą wszystko, włącznie z pociągiem, zestawem, towarem to tragedia i kierowcy trzeba współczuć. Banda dbli.
  • Odpowiedz
miałem do czynienia z paroma kierowcami na transportach krajowych bo mi materiały budowlane dowozili. Może i mili goście, ale no bystrymi czy inteligentnymi to bym ich nie nazwał

@pietryna123: z tym że o w-----------u rogatek w kosmos starzy kierowcy wiedzą, bo znają tysiace histori z czasów gdy chlali po parkingach z kolegami i mogli je sobie opowiadac. Młodzi mają te wiedzę że szkoleń na których są pokazywane takie właśnie filmy
  • Odpowiedz