@Rad-X: Oj nie. Nie mogę wyłamać szlabanu, bo porysuje samochód i dostanę mandat. Lepiej rozjebię pociąg i narobię szkód na 10 milionów które będę spłacał do końca życia.
@Rad-X: nie wierzę, że to było przypadkowe. Przecież to wygląda jakby gościu specjalnie tam wjechał i stanął, aby pociąg przypierdzielił. Literalnie zamach terrorystyczny
@f9JXBEArQ2H4TKl miałem do czynienia z paroma kierowcami na transportach krajowych bo mi materiały budowlane dowozili. Może i mili goście, ale no bystrymi czy inteligentnymi to bym ich nie nazwał...
@Rad-X: kierownik to ma chyba aktywne dwa neurony :> Mam pytanie - czy na kursie prawa jazdy jest ten temat poruszany? (pytam bo swoje B robiłem bardzo dawno temu). Coś w rodzaju = "to jest OK wyłamać szlaban"?
@Rad-X: czy przestrzeń pomiędzy zamkniętymi rogatkami to jakaś magiczna czarna dziura która odbiera ludziom rozum że to na wszystkich nagraniach zawsze wygląda tak samo?
@Tyfus: Ja mam wrażenie, że jak porysują szlaban to ich kierownik zwolni, ale jak rozwalą wszystko, włącznie z pociągiem, zestawem, towarem to tragedia i kierowcy trzeba współczuć. Banda dbli.
@Rad-X: Kolejny? Przecież już nawet tutaj z takich się śmiejemy. TUtaj na tyym filmie ze znaleziska inny kierowca mu nawet macha aby wyłamał rogatke a ten nie słucha.
Komentarz usunięty przez moderatora
@domp12: Przeciez tylko na chwilę i nikomu nie przeszkadzał, to się jakiś społeczniak w lokomotywie p-------ł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://x.com/Benji_dogs/status/2095590811199033685
Na c--j te rogatki się podniosły na 30 sekund?
Po co?
@Instrybutor_z_Orlenu: tam nie znają jeszcze kolei czy co?
Mam pytanie - czy na kursie prawa jazdy jest ten temat poruszany? (pytam bo swoje B robiłem bardzo dawno temu). Coś w rodzaju = "to jest OK wyłamać szlaban"?
Treść została ukryta...