Aktywne Wpisy

Jakbyście od tego momentu mogli kupować już tylko perfumy z jednej marki, to jaką byście wybrali?
Ja Ajmal. Cokolwiek od nich kupię, to jest co najmniej dobre. Szeroki zakres od potężnych arabskich oudowców, przez udane tanioszki za 70zł, do wypasionych kompozycji w europejskim guście
#perfumy
Ja Ajmal. Cokolwiek od nich kupię, to jest co najmniej dobre. Szeroki zakres od potężnych arabskich oudowców, przez udane tanioszki za 70zł, do wypasionych kompozycji w europejskim guście
#perfumy
źródło: 12689
Pobierz
LamajHarma +52

![[AFERA] Przewodniczący Rady powiatu chce cenzorować informacje o referendum lokalnym](https://wykop.pl/cdn/c3397993/307cfba11146bdec1adca22b513b4c4ae6930ec03867dd9737ea6caa56966804,q80.png)

Mój brat wyjechał do pracy w Holandii. Nie jest ćpunem ani kryminalistą.
Niedługo po wyjeździe zadzwonił do mnie i zdenerwowany powiedział że padł ofiarą "państwowego handlu ludźmi". Od razu po tym rozmowa została przerwana i już nigdy nie udało mi się do niego dodzwonić.
Zgłosiłam sprawę na Polską i Holenderską policję, jednak wszystko zostało umorzone. Nikt nie wie gdzie jest mój brat.
Mam nadzieję że potraktujecie wpis poważnie i nie będziecie próbować robić żartów że mój brat się naćpał, on nie jest narkomanem.
#holandia #emigracja #prawo #policja #praca #pracbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban
Inaczej obstawiam, że to kolejny raz ta sama osoba co się uczepiła tagu Holandia i średnio co tydzień lub parę tygodni piszę tu na anonimowych jak tu źle, jak handel ludźmi, jak molestowania przez koordynatorów etc.
Żeby nie było, że sobie wymyślam - wszystko napisane w takim samym stylu, wszystkie przy pomocy AI.
Czy serio admin od
źródło: anonimowy wykop
Pobierz@mirko_anonim: pomoglo by jak bys nie pisal z anonima i dal jakiekolwiek szczegoly.
gosc pewnie ma schizofrenie ;/