Felixu
168
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Ulquiorra
@Felixu: Mega mi się podoba ta grafika, trzeba Morawieckiemu podesłać i zobaczyć jaką kontrę wyprowadzi Prezes.
67
Felixu
@heniek_8: to profilaktycznie zabrany paszport po przyjeździe do Polski
27
S.....o
@Felixu: a można dupiasta latynoske zamiast Azjatki?
4
tomwick55
Ma mój głos, podoba mi się pomysł
4
heniek_8
@Felixu:
dla azjatki (oprócz Japonek) taki incel to by była atrakcyjna egzotyka: biały, wyższy, coś tam robi ciekawego, pewnie jakieś grube interesy kręci
najgorsze jest to, że gdyby zaczęła rozumieć - co on mów, jak on myśli, co on robi - to by s---------a po max 2 tygodniach do Kambodży na kolanach
3
ContraventoFiero
ContraventoFiero
@Ulquiorra: p--------i mu sie w głowie i będzie kolumbijczyk plus dla Polki lub ciapaty plus
2
ZdzislawRotterdam
ZdzislawRotterdam
@Ulquiorra: prezes wprowadzi Tajka plus 😆
1
moja-walka
@tomwick55: mój również
1
heniek_8
@Felixu: dla inceli nie ma już ratunku
te firmy ktore hodują tkanki w laboratoriach powinny wziąć od NFZ po stówie od łebka i wyprodukować dla nich specjalne tkanki żeby nie narażać Azjatek na traumy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

zdjęcie przypadkiem znalazłem, ale pasuje chyba :)
0
thekrepa
@Felixu: akurat to są najgorsze kraje na azjatki... Chinki niezrównoważone psychicznie, zniszczą każdego chyba że lubisz mieszkać z jej rodzicami na chińskiej wsi, Koreanki nacjonslistki, wbrew pozorom nie lubią białych, japonki podobnie tylko że dodatkowo są wybredne, bo mogą.
0
rewasek1374
rewasek1374
@Felixu: po miesiącu by cię rzuciła i wyjechała do dużego miasta albo do Niemiec. A ty byś został na swojej wichurze pracując w fabryce azbestu.
0
Felixu
@rewasek1374: ale ja nie mam zamiaru zostawać w p0lsce powiatowej tylko do Warszawy wyjechać
0
Qtang
Qtang
@Superstitio: Dupiasta latynoska by przegrywa nie chciała - one są dla was za dynamiczne xD
0
MatkaGracz
@Felixu: poziom odrealnienia polskiej polityki i poziom obietnic politycznych jest już tak głupi, że znajda się ludzie co w to uwierzą XD
0
Qtang
Qtang
@Superstitio: Skąd żona?
0
S.....o
@Qtang: ja Trukel
0