Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: osiem punktów opisujących po prostu relację, w której kobieta lubi i szanuje swojego partnera. Poprzeczka w redpillu leży tak nisko, że brak patologii i zwykła dojrzałość emocjonalna wyrosły do rangi "bycia samcem alfa"? Niesamowite
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: @czescmampytanie @ssas78487

Każdy facet powinien sobie do 30tki szukać milfa starszego +35 lat, r----ć bez żadnych ceregieli, pajacowania, płacenia za coś. A wiadomo że jak jest ruchanie zapewnione to i inne aspekty życia się układają.Wiec się opłaci w dłuższej perspektywie. milfy też zyskują na tym bo mają młodego ŁOGIERA.

Do tego milfy są Nie.Do.Zaruchania, s-x maratony po pół dnia 3-4 razy pod rząd każdy raz po 35min-60 min
  • Odpowiedz
Poprzeczka w redpillu leży tak nisko, że brak patologii i zwykła dojrzałość emocjonalna wyrosły do rangi "bycia samcem alfa

@ssas78487: Gdyby dojrzałość emocjonalna i brak patologii sprawiały, że kobiety patrzą na swoich mężczyzn jak na alfy, to nie byłoby rozwodów i epidemii singli ¯\(ツ)/¯

Red pill to w głównej mierze życzeniowe podejście. Dziecinnie prawie tak samo jak feminizm, więc nie bierz ich na poważnie
  • Odpowiedz
To wtedy szuka sobie taką młódkę 18-23 lata naiwną sarenkę, i jej też nie musi wiele imponować bo samym wiekiem już jest bardzo na plus.

@adamsowaanon: I co, znalazłeś już? Bo kojarzę, że piszesz tak od dawna.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
pomysłowy-wojownik-6:

Znalezione na jednym forum redpillerskim.

I już wiem, że to jakieś g---o urojenia chłopa, który całą swoją młodość spędził na studiowanie „sztuki” pua, w konsekwencji czego został prawiczkiem mieszkającym u rodziców tak jak kastrat pks ( @Dietetyq
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
pomysłowy-wojownik-6:
@Kot_nie_pies: redpill = feminizm, bo zarówno jedna jak i druga ideologia napuszcza jedną płeć na drugą i stara się cynicznie wykorzystywać pod swoje potrzeby nie dając nic w zamian. I tak redpillaki uważają, że kobiety powinny dawać d--y na żądanie i siedzieć w kuchni (serio tak kiedyś powiedział kastrat pks, zwany też pawełkiem dsm, pozdro @Dietetyq ). Natomiast feministki uważają, że chłop ma zasuwać do odciny, dawać
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
pomysłowy-wojownik-6:
@LeVentLeCri: oczywiście, że nie znalazł bo to redpillowe urojenia. Ja mam własne mieszkanie w warszawie bez kredytu, nowego mercedesa z salonu i kasę i co? I g---o! Jestem 40 letnim prawiczkiem, który przez to, że nie pije alkoholu, nie palę i nie ćpam, wyglądam na 10 lat młodszego i gdy tylko jakaś młoda się dowiedziała ile mam lat to uciekały. Jasne były dwie co były mną dalej zainteresowane,
  • Odpowiedz
oczywiście, że nie znalazł bo to redpillowe urojenia. Ja mam własne mieszkanie w warszawie bez kredytu, nowego mercedesa z salonu i kasę i co? I g---o! Jestem 40 letnim prawiczkiem, który przez to, że nie pije alkoholu, nie palę i nie ćpam, wyglądam na 10 lat młodszego i gdy tylko jakaś młoda się dowiedziała ile mam lat to uciekały. Jasne były dwie co były mną dalej zainteresowane, ale były to skrzywione jednostki:
  • Odpowiedz
Znalezione na jednym forum redpillerskim.

@mirko_anonim: Nie musisz nic więcej pisać. To skreśla z jakiekolwiek poważnego traktowania tej kwestii. Redpill to nic innego jak pralnia mózgów dla tych bardziej podatnych z problemami na których zazwyczaj ktoś żeruje po prostu. I żeby nie było jak chcesz to zmieniaj swoje życie na lepsze, rozwijaj się, kształć się, chodź na siłownie, zdrowo się odżywiaj cokolwiek, ale nie potrzeba do tego tej pralni mózgów.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
pomysłowy-wojownik-6:
@dawiddrifter: zalecam pogodzenie się z tym faktem i pójście w mgtow tak jak ja zrobiłem. Baba serio nie jest potrzebna do szczęścia, szczęście można czerpać też z rzeczy materialnych. No bo potrzebna ci ona do szczęścia? Nie! Do szczęścia potrzebne ci jedzenie, dach nad głową, ubranie i leki. A im lepszej jakości jest to co wymieniłem tym większe szczęście. Mało tego, odpadają zmartwienia czy cię zdradzi czy nie
  • Odpowiedz