Aktywne Wpisy

KratosBogWojny +575
Nie zrozumie kołchozu ten, kto od razu poszedł pracować do biura czy jakiegoś innego normalnego miejsca.
Nie bez powodu nazywa się to kołchozem, gułagiem itp.
Kapo kierownik, twój ciemieżyciel, który ma się za Boga i myśli że może tobą pomiatać jak szmatą.
Do tego wyniszczająca praca podobna do obozowych, w c-------h warunkach, smród, zimą pizga, latem zdychasz od upałów.
Nie bez powodu nazywa się to kołchozem, gułagiem itp.
Kapo kierownik, twój ciemieżyciel, który ma się za Boga i myśli że może tobą pomiatać jak szmatą.
Do tego wyniszczająca praca podobna do obozowych, w c-------h warunkach, smród, zimą pizga, latem zdychasz od upałów.

Zabojcza_Rozowa +120
Za dwa tygodnie zostanę żoną mojej największej miłości i najlepszego przyjaciela :3 #wifematerial #milosc

Nie dziala nam nawet strona internetowa, ale jestesmy przygotowani na wszystko. A jak zadajesz pytania to jestes brauniarzem i ruskim botem.
#ukraina #rosja #wojna
Komentarz usunięty przez autora
Ktoś nie podumał, że po wysłaniu alertu RCB zapchają się serwery. To naprawdę dla ciebie oznacza "państwo teoretyczne"? Ja mam chyba inne standardy,
źródło: image
Pobierz@typowyWykopekMizogin: #urojeniaprawakoidalne i syndrom oblezonej twierdzy, bo krecenie beczki jest z kazdej strony, i nie widzialem nazywania brauniarzem ludzi ktorzy to punktuja. No moze poza tymi, ktorzy przy okazji nazywaja to ukrainska prowokacja i ze zelenski sam ta rakiete wystrzelil.