Wpis z mikrobloga

@typowyWykopekMizogin: ja żyję wystarczająco długo, żeby pewne rzeczy brać na luzie. Bo i tak nie mam na nie wpływu. Denerwowanie się i pisanie setnego tego samego komentarza nic nie zmieni. Podpowiem, że poradnik bezpieczeństwa jest też w MObywatelu, więc jak ktoś bardzo potrzebuje, to znajdzie te informacje.
Ktoś nie podumał, że po wysłaniu alertu RCB zapchają się serwery. To naprawdę dla ciebie oznacza "państwo teoretyczne"? Ja mam chyba inne standardy,
  • Odpowiedz
@mnemonk: tu nie chodzi o poradnik. Oczywiście, że pomyłki się zdarzają. Tylko patrząc na to jak całościowo działa nasze państwo, wiara w to, że jesteśmy bezpieczni, bo rządzący mają wszystko pod kontrolą jest naiwna. A jak ktoś to zauważy czy skrytykuje to zaraz jest brauniarzem. Przecież to jest śmieszne.
  • Odpowiedz
@mnemonk: Droga Pani. Pierwszy komentarz, a wlasciwie jego część dotyczy w istocie tego, ze strona do poradnika nie dziala. Ale pragnie Pani zauważyc, że to jest zdanie złożone i nie kończy się na pierwszym przecinku. Ba! Tam jest nawet drugie zdanie! Proszę przeczytać jeszcze raz. Podkreslilem istotne fragmenty, zeby ulatwic rozwiklanie, co podmiot mial na mysli. To nie jest trudne.
typowyWykopekMizogin - @mnemonk: Droga Pani. Pierwszy komentarz, a wlasciwie jego czę...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
A jak zadajesz pytania to jestes brauniarzem i ruskim botem.

@typowyWykopekMizogin: #urojeniaprawakoidalne i syndrom oblezonej twierdzy, bo krecenie beczki jest z kazdej strony, i nie widzialem nazywania brauniarzem ludzi ktorzy to punktuja. No moze poza tymi, ktorzy przy okazji nazywaja to ukrainska prowokacja i ze zelenski sam ta rakiete wystrzelil.
  • Odpowiedz