Wpis z mikrobloga

@miloszy: Zmanipulowany Ludologami przeszedłem trylogie Dark solus i pokonałem wszystkich Bossów, te gry są nudniejsze niż Monkey Island. Wszystko jesteś w stanie z brute forcesować za pomocą próbą prób i błędów. Super Ojciec z----ł mi sierpa to wiem żeby blokować dzięki Kiszula że mnie tego nauczyłeś. Mam wrażenie że Mijagi powinien dać bana wizerunkowego Kiszakowi bo przez niego seria Dark Souls się zle kojarzy w Polsce
  • Odpowiedz
@niemiecki-ekko: złota rybka zabiła PCR'a czyli tam najtrudniejszego albo jednego z trudniejszych bossów jakich fromsoft zrobił(tego samego którego kiszka biła 17 godzin bez przerwy kradnąc buildy z internetu)
zicogod - @niemiecki-ekko: złota rybka zabiła PCR'a czyli tam najtrudniejszego albo j...
  • Odpowiedz
Widziałem ten post i wysyp spermoludów, co gadają jakieś kocopoły w stylu dark souls zmieniło mi życie. XDDD

@niemiecki-ekko: Gry są naprawdę w stanie zmienić albo raczej odmienić życie innych, patrz na przykład na ludzi którzy zakładają jakiś kanał na youtube/są streamerami zaczynają grać w coś i mają z tego hajs, kupują mieszkania lub domy, samochody itp Natomiast nie kojarzę chyba nikogo komu jakaś gra zmieniłaby życie wypowiadającego się tak
  • Odpowiedz