Aktywne Wpisy

Kasahara +523
Jak chcecie zobaczyć uśmiech dziecka u 38 latka to macie właśnie okazje. Z okazji urodzin przyjaciele przygotowali mi prezent - sztangę załadowaną 38 monsterami, japońskie noże (kocham gotować) i koszulkę do wyciskania (taka z gumą na plecach). Aż mnie bolała twarz przez 2-3 godzinne śmianie się i uśmiechanie.
Z młodych lat nie został mi ani jeden przyjaciel, w dorosłym wieku wszystkich (około naprawdę 6 bliskich, co mi pomogą w każdej sytuacji i
Z młodych lat nie został mi ani jeden przyjaciel, w dorosłym wieku wszystkich (około naprawdę 6 bliskich, co mi pomogą w każdej sytuacji i
źródło: 2026-07-09 19.21.47
Pobierz
reseted +132
Lista europosłów głosująca za skanowaniem prywatnych wiadomości w komunikatorach
#uniaeuropejska #informatyka #prywatnosc #internet #polska
#uniaeuropejska #informatyka #prywatnosc #internet #polska
źródło: obraz
Pobierz

https://www.facebook.com/share/v/1Hoz1An1x5/
#policja #wypadek #mustang #radom
źródło: 9086
Pobierz@Michael-Knight: Powiedzieć ci jaki jest sekret bycia nieuchwytnym przez policję? Wystarczy z---------ć. Oni nie mogą, bo ktoś powie, że z----------ą i mają w------e na innych kierowców. Proste
@pasta_alla_carbonara: przecież ten samochód nie skręca, to nie kwestia rwd tylko z-------o projektu
@Michael-Knight: Dokładnie tak było xD
źródło: 33865eca5eed34b0fd4a9e68102b0e60ad322534e6b0229560ef8490ec6b1f2a
Pobierz@ZdeformowanyKreciRyj: ten mit stał się nieaktualny tak dwie generacje temu około 2005 roku
To nie jest samochód na europejskie drogi
@SzubiDubiDu: jak już to dopiero od 2015 zaczęli stosować niezależne tylne zawieszenie, trochę prowadzenie się poprawiło ale w porównaniu z europejskimi markami to nadal bez podjazdu
To powinni to sprzedać i kupić użyteczniejsze auto, a nie samochód przeznaczony do gazowania na prostych xD