Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +100
Nie wiem czy ktoś jeszcze pamięta ale chłop dalej idzie #pct . To już drugi miesiąc minął mej wędrówki . Dziś udało mi się wreszcie dojść do Yosemite Valley przez Cathedral Lakes oraz obok Half Dome. Zszedłem ze szlaku z 3000mnpm na ok 1217m . Chciałem wejść na Half Dome ale ze nie miałem wejściówki to tylko ominąłem . Miałem iść się tutaj zapytać czy jakoś wyczarują wejściówkę dla chłopa
źródło: image_picker_A0618C8D-42EB-4CF2-AED4-75E6EB3B66AB-59070-000006096F8F78E7
Pobierz
wiktor-wkpl +130

Moja druga połówka długo nie wiedziała, czy chce mieć dzieci, raczej nie chciała/nie umiała się zdecydować. Po czasie okazało się, że nie może mieć dzieci. Nie chce też adoptować, bo boi się, że nie pokocha obcego dziecka albo że dziecko z adopcji będzie miało FAS lub inne poważne trudności. Ja chcę mieć dzieci. Najbardziej swoje, ale również dopuszczam adopcję. Jesteśmy razem długo, kochamy się, nie mamy ślubu. Marzę o swojej rodzinie. Co robić w takiej sytuacji? :(
#zalesie #rodzina #dzieci #adopcja #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Facet czy babka? I jaki powód konkretnie, bo metod leczenia niepłodności jest mnogo. Chyba, że to całkowita bezpłodność?
On mężczyzna. Ja kobieta. Wyszło, że jest nosicielem poważnej choroby genetycznej, którą na 50% może przekazać
Oboje jesteśmy po 30. Co masz na myśli pisząc o zmianie o 180
Bardzo chcę mieć dzieci. Oboje jesteśmy po 30
W każdym razie powodzenia (づ•﹏•)づ
Niestety nie. Można jedynie badać zarodki. Oboje jesteśmy wierzący, więc odrzucanie zapłodnionych komórek jajowych u nas
Strasznie Ci współczuję.
Wcześniej sytuacja nie sprzyjała zajęciem się tematem dzieci? Bo jak to wieloletni związek, to też tak na ostatnią minutę temat