Aktywne Wpisy
Hakax +929
Dziewczyna potrzebuje mieć zabieg na przegrodę nosową (Septokonchoplastyka) - była u laryngologa na NFZ który jej to zlecił po czym dzwoniła po szpitalach w Krakowie to na NFZ czekania po 3 lata. Zapłaciła jakiejś laryngolog 3 czy tam 4 stówki za prywatna wizytę i nagle jej zrobi w szpitalu na NFZ i miejsce za miesiąc xD normalnie legalny handel terminami
#konowalposting #medycyna #szpital #nfz
#konowalposting #medycyna #szpital #nfz

simpiara +23
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was voucher do Rossmann na 100zl. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was voucher do Rossmann na 100zl. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

Minął rok od kiedy zacząłem zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu przez serwis uprzejmie donoszę. Zgłaszam tylko na policję, bo jestem przeciwny SM jako organizacji i uważam, że każda SM powinna zostać zlikwidowana.
- Przez ten czas tylko raz musiałem iść do sądu, bo komuś się wydawało, że wie lepiej gdzie może parkować.
- Kilkadziesiąt (może łącznie z 30) razy byłem na komendzie podpisać zeznania.
- Raz jakiś wąsaty Janusz zapukał mi do drzwi i się plumkał, że dostał adres od policji, że z tego mieszkania ktoś go zgłasza. On tu od 30 lat parkuje pod bramą i to jego prawo. Kazałem mu w kulturalny sposób s--------ć i mnie nie nachodzić. Od tamtej pory już tam nie parkuje.
- Na moje wnioski została osłupkowana ulica, gdzie codziennie ze 30 samochodów jeździło wzdłuż po chodniku, między pieszymi i przystankiem, bo sobie legalnie nie mogli zaparkować. Teraz już nikt tam nie parkuje.
- Kilka wniosków o słupki wciąż czeka na realizację. Tylko słupki są w stanie powstrzymać tych troglodytów w samochodach przed jeżdżeniem po chodniku.
A dla ciekawskich: mam prawo jazdy od 16 lat. Jeżdżę często, ale zawsze znajdę legalne miejsce do parkowania.
#konfitura #samochodoza #autocentryzm #okiembylegopolicjanta #audytobywatelski #prawojazdy #policja #strazmiejska #wroclaw #uprzejmiedonosze #zglosparkowanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: IMG-8935
Pobierzźródło: 1151
Pobierz@mirko_anonim: to wypadałoby gdzieś zgłosić. Policja powinna beknąć za to, że bez potrzeby rozdaje dane ludzi. Może następnym razem gwałcicielowi dadzą adres zgwałconej? Może jeszcze z kodem do domofonu?
@mirko_anonim: ło k---a
@typ53B: A co putin ma do tego? Dzięki temu, że Polacy przestają źle parkować to putin się cieszy? Trochę pokrętna logika.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz
@typ53B: a co ma mnie obchodzić syf we Francji czy dzikich krajach jak Włochy i Grecja :D Masz nie parkować na chodnikach i na trawnikach, tylko tyle i aż tyle.
A nawet wracając do twoich przykładów - w wielu krajach odwalają z parkowaniem, ale r------------e trawników
@mirko_anonim: a mógł legalnie parkować
@typ53B Fajnie ze jako przykład do naśladowania podałeś Indie Europy jeśli chodzi o kierowców xd w mniejszych miejscowościach potrafią się zatrzymać na środku skrzyżowania żeby wyskoczyć do sklepu.
Z tym 1,5 metra żeby się przecisnąć więc pewnie jesteś gruby też odwieczna beka xd kierowcy w tym kraju to takie lenie że nie zaparkują legalnie dalej niż 50 metrów od celu bo nogi z d--y by im odpadły a jakaś pokrętna logika to pieszy jest gruby który idzie xd
#shitwykopsays instytucja mandatów i odholowania patoparkowania może istnieć tylko wtedy jak jesteś małym krajem