Aktywne Wpisy

Lardor +79
Mija równy miesiąc jak Olek przestał być prezydentem a już się skompromitował, łażąc kompletnie nawalonym na rynku głównym. Jak dobrze, że zrzuciliśmy tego pijaka z prezydenckiego fotela
#krakow
#krakow
źródło: 1000095394
Pobierz
kankes +311
Właśnie dotarła informacja do mojej pracy, że zwolniony dyscyplinarnie dwa lata kolega za rzekome molestowanie koleżanki jest niewinny. Koleżanka z borderem pomówiła go, bo nie zwracał na nią uwagi. Dostał zwolnienie, ona sama odeszła po pół roku. Sąd przez prawie 2 lata badał sprawę i w poniedziałek ogłosił wyrok całkowicie korzystny dla niego. Pracodawca (korpo) trzęsie gaciami bo wpłynął pozew cywilny od prawnika kolegi, poza żądaniem zadośćuczynienia finansowego jest pijarowo bolesne żądanie

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@iquiet:
Oni mieszkali w wynajmowanym mieszkaniu. Nie w internacie. Ona odeszła z internatu. Nie wprowadzaj ludzi w błąd.
@michalxd21:
Człowieku, ona mieszkała w internacie i miała tam mieszkać. Potem wyprowadziła się nielegalnie do innego mieszkania które wynajmował jej
@Wilczak:
To nie tak. Ona była uzależniona od tego chłopaka, taki toksyczny związek który trudno przerwać. On jej imponował ale również się go bała. Do końca 2025 roku była aktywna mediach społecznościowych, a potem koniec nagrywania. Tylko ten chłopak się dla niej liczył, aż ją zabił w ostatnią noc gdy u niego spała.
Prędzej takie z pozoru ułożone właśnie padną ofiarą czegoś takiego niż takie co nie są "idealne"
@michalxd21: takich przypadków jest bardzo wiele. Też mnie to uderzyło czytając wpis opa, ale nie znam detali. Natomiast widziałem mnóstwo takich przypadków na żywo i w internecie. Prawicowa rodzina z korbą w głowie to taki sam szkodnik co lewizna mówiąca, że wszystko można robić. Bo potem taka laska, jak zostanie
@radzioso532: dlatego redpill mówi - bądź szarmanckim
@r5678: o to to. To prawda, znam kilka takich szonów, które potrafią myśleć i jakoś się nie ładują w takie sytuacje. Ewentualnie jako ONS.
@Wilczak: można się tego nauczyć w trakcie, ale wielu woli nieskończoną zabawę.
@radzioso532: e nie, to akurat typowe dla wszystkich kobiet.