Wpis z mikrobloga

@radzioso532 nie zamieszkała z nim tak normalnie. Ona mieszkała w internacie ale potem zamieszkali w jednym pokoju podobno. Nie mylić, że mieszkali w normalnym wynajmowanym mieszkaniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Nie mylić, że mieszkali w normalnym wynajmowanym mieszkaniu

@iquiet:
Oni mieszkali w wynajmowanym mieszkaniu. Nie w internacie. Ona odeszła z internatu. Nie wprowadzaj ludzi w błąd.
  • Odpowiedz
@radzioso532: grasz w głupie gry, wygrywasz głupie nagrody. Poleciała na patusa, patus ją zamordował. Nie ona pierwsza i nie ostatnia. Póki nadal kobiety będą wybierać łobuzów, takie sytuacje będą się powtarzać. Jedyny plus, że sprawca nigdy już z więzienia nie wyjdzie
  • Odpowiedz
@radzioso532: zapędzasz się w tych swoich dewagacjach - pisanie w jej kontekście coś o branży p. jest mocno nie na miejscu. Ona była z wielodzietnej rodziny, możliwe że mieszkała tam zwyczajnie bo nie miał kto jej dowozić na przystanek (nie mieszkała w samej Leśnej) i potrzebowała większego spokoju do nauki. Brzeska jest mocno specyficzną szkołą, ale pod względem używek znałem większych świrów ze Staszica czy Kraszewskiego, zwłaszcza z takich rodzin
  • Odpowiedz
@radzioso532: Cicha woda brzegi rwie. Do tego mylisz edukację z inteligencją. Ona mogła być i najwyraźniej była tępa jak but, a oceny zdobywała kuciem i ślęczeniem nad zadaniami do czasu, aż nie ogarnie (mnie np. nauczycielka matmy nie potrafiła wytłumaczyć problemu przez 2 x 45 minut dwóch lekcji, a kumpel na 15 minutowej przerwie przed kartkówką mi to tłumaczył tak, że łapałem od razu i zdawałem).
  • Odpowiedz
możliwe że mieszkała tam zwyczajnie bo nie miał kto jej dowozić na przystanek (nie mieszkała w samej Leśnej) i potrzebowała większego spokoju do nauki.

@michalxd21:

Człowieku, ona mieszkała w internacie i miała tam mieszkać. Potem wyprowadziła się nielegalnie do innego mieszkania które wynajmował jej
  • Odpowiedz
Ona mogła być i najwyraźniej była tępa jak but, a oceny zdobywała kuciem

@Wilczak:

To nie tak. Ona była uzależniona od tego chłopaka, taki toksyczny związek który trudno przerwać. On jej imponował ale również się go bała. Do końca 2025 roku była aktywna mediach społecznościowych, a potem koniec nagrywania. Tylko ten chłopak się dla niej liczył, aż ją zabił w ostatnią noc gdy u niego spała.
  • Odpowiedz
@radzioso532 masz 100% potwierdzone info? Ja od ludzi ze wsi w której mieszkała dowiedziałem się, że nigdzie nie wynajmował nikt tylko to był pokój „ze szkoły”
  • Odpowiedz
@radzioso532: pół roku to nie kilka miesięcy. ale z drugiej strony z reguły takie ułożone laski nie robią tego z własnej woli tylko pod presją np rodziny. robią to z przymusu.. są bardziej chętne na szerokopojętą wolność i działania wbrew temu do czego ją zmuszano, na złość czy aby być sobą/odkrywać siebie.
Prędzej takie z pozoru ułożone właśnie padną ofiarą czegoś takiego niż takie co nie są "idealne"
  • Odpowiedz
zapędzasz się w tych swoich dewagacjach - pisanie w jej kontekście coś o branży p. jest mocno nie na miejscu.

@michalxd21: takich przypadków jest bardzo wiele. Też mnie to uderzyło czytając wpis opa, ale nie znam detali. Natomiast widziałem mnóstwo takich przypadków na żywo i w internecie. Prawicowa rodzina z korbą w głowie to taki sam szkodnik co lewizna mówiąca, że wszystko można robić. Bo potem taka laska, jak zostanie
  • Odpowiedz
Typie, te jej tik toki i różne teksty PASUJĄ do jej zachowania i tego co później robiła i każdy jej znajomy to potwierdził. Ona była NAIWNA i ZAKOCHANA dosyć bezmyślnie. Bardzo się zmieniła jak go poznała. Uważała że to jakaś miłość jej życia. A najgłupsze było to że nawet jak traktował ją źle to ona nadal z nim była zamiast od razu odejść.

@radzioso532: dlatego redpill mówi - bądź szarmanckim
  • Odpowiedz
Prędzej takie z pozoru ułożone właśnie padną ofiarą czegoś takiego niż takie co nie są "idealne"

@r5678: o to to. To prawda, znam kilka takich szonów, które potrafią myśleć i jakoś się nie ładują w takie sytuacje. Ewentualnie jako ONS.
  • Odpowiedz
To są pierwotne, gadzie instynkty. Jak ktoś nie potrafi nad nimi zapanować, to nie jest człowiekiem ze świetlaną przyszłością.

@Wilczak: można się tego nauczyć w trakcie, ale wielu woli nieskończoną zabawę.
  • Odpowiedz
@radzioso532: to ze byla w poczcie standardowym nic nie znaczy, mnie w szkole sredniej z dwoma kolegami z klasy rowniez wzieli do pocztu sztandarowego, tylko dlatego ze bylismy z pierwszej klasy, a jednoczesnie z zewnatrz nie wygladalismy az tak mocno na patusow, np. rzadko na lekcjach siedzielismy zjarani (w moim przypadku w ogole rzadko w szkole bywalem), a potem juz poszlo z gorki bo "mielismy doswiadczenie"
  • Odpowiedz