Aktywne Wpisy

lubie-sernik +13
W przyszłym tygodniu planuje iść sprawdzić #perfumy MITH w Bangkoku.
Polecało mi je kilka osób tutaj.
Na jakieś konkretne mam zwrócić uwagę? Bo z tego co widzę na stronie to wybór jest duży.
Polecało mi je kilka osób tutaj.
Na jakieś konkretne mam zwrócić uwagę? Bo z tego co widzę na stronie to wybór jest duży.

melquiades +63
Totalną żenadą ze strony TVP jest zupełny brak wypożyczeń komentatorów z innych stacji żeby ten komentarz podczas mundialu trzymał jakiś poziom, tak jak to było jeszcze kilka lat temu. Przy 104 meczach efekt jest taki, że 3/4 meczów komentują jakieś nołnejmy zabijające emocje, a resztę robią w kółko Borek i Laskowski. Nie wiem czy jakby taki mecz jak ten skomentował ktoś żyjący na co dzień angielską piłką jak np. Pełka to takiemu

![Moja mama mogła żyć, ale nie było dla niej miejsca [na OIMIE]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/d58140d2e77085c69d1acf192736e4f5aa8a2f3cd44b5a6317588b87f12d3322,q80.webp)
W środowisku chodzą pogłoski, że Dawid Kacprzyk w czasach gdy jeszcze studiował, chwalił się kolegom z roku, że ma znajomości w dyrekcji Szpitala Południowego.
Sprawdźmy więc kim był ówczesny dyrektor Szpitala Południowego? Artur Krawczyk
A obecna dyrektor Szpitala Południowego? Anna Łukasik
Gwarantuje wam, że żeby kręcić takie wałki jak ten młody to trzeba mieć takie plecy u góry, że nikt nie ma takich pleców. Ktoś mu musiał podpisywać te fikcyjne dyżury i musiała być na to odgórna zgoda dyrekcji, inaczej coś takiego nigdy by nie przeszło, a już na pewno nie u SZCZAWIKA, KTÓRY LEDWO CO SKOŃCZYŁ STUDIA.
To jest afera polityczna Koalicji Obywatelskiej. Zbyt wiele wątków prowadzi do środowisk KO/PO.
Niech jakiś dziennikarz śledczy np. Patryk Słowik z ZERO zbada powiązania między byłym dyrektorem Szpitala Południowego (Arturem Krawczykiem), a Dawidem Kacprzykiem oraz powiązania między obecną dyrektor Szpitala Południowego (Anna Łukasik), a Dawidem Kacprzykiem. Warto również zbadać temat jak wyglądał konkurs na stanowisko "koordynatora SOR", że wygrał go taki SZCZAWIK, gdyż jest to bardzo zaskakujące
Idźmy dalej i sprawdźmy kolejne miejsce zatrudnienia Pana Dawida Kacprzyka. SPZLO Ochota, dyrektorem od wielu lat jest Krzysztof Marcin Zakrzewski, na którego linkedinie możemy znaleźć informacje, że pracował jako Zastępca Dyrektora ds. Medycznych - Koordynator Biura Polityki Zdrowotnej w urzędzie miasta stołecznego Warszawa w latach 2002-2010, częściowo za prezydentury Hanny Gronkiewicz-Waltz
No to może jeszcze jedno miejsce pracy pana Dawida Kacprzyka? Szpital Bródnowski
Kierownikiem SOR: Marek Antoni Marecki, startował z list KKW TRZECIA DROGA PSLPL2050 SZYMONA
HOŁOWNII
To jest afera polityczna, żaden rezydent nie zarabia takich chorych pieniędzy. Ten człowiek to resortowe dziecko obecnej koalicji rządzącej, wszędzie jego przełożonymi byli politycy obecnej koalicji rządzącej albo powiązani bezpośrednio z KO. Żaden rezydent nie ma możliwości zarabiania takich chorych pieniędzy i kręcenia takich wałków.
To jest skandal i jako młody lekarz nie zgadzam się na oczernianie naszego wizerunku przez politykierów KO/PSL
#konowalposting #afera #lekarski #lekarz #medycyna #konowal100k #lekarz100k
źródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2026-06-16 o 18.54.57
Pobierzźródło: 1000122966
Pobierz