Aktywne Wpisy

Lekarz_7k +83
Najgorsze jest to, że teraz nikt mi nie uwierzy że serio 300h w pracy siedze, tylko każdy będzie myślał że to oszustwo jest. Wystarczy, że mam 6-7 dyżurów w miesiącu.
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k

Historycznygagatek +112
Drugi najgorszy dzień w życiu, zaraz po śmierci najbliższej osoby.
Właśnie się człowiek dowiedział, że musi odpuścić pracę i swoją pasję, że musi zostawić wszystko co uwielbia. To co daje siłę i piniondz do życia, przewodnictwo górskie, fotografia w terenie. Powodem jest otrzymany wyrok - nowotwór. Nie wiedziałam, że można wpaść w taką panikę, po usłyszeniu diagnozy, a jednak. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Człowiek uczy się całe życie...
Właśnie się człowiek dowiedział, że musi odpuścić pracę i swoją pasję, że musi zostawić wszystko co uwielbia. To co daje siłę i piniondz do życia, przewodnictwo górskie, fotografia w terenie. Powodem jest otrzymany wyrok - nowotwór. Nie wiedziałam, że można wpaść w taką panikę, po usłyszeniu diagnozy, a jednak. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Człowiek uczy się całe życie...

Jak w Polsce ma się poprawić #demografia jak kobiety nie mogą znaleźć odpowiedniego partnera bo większość z was to mentalne dzieci? Z tego co czytam na wykopie to top1 zainteresowań #niebieskiepaski to gry komputerowe to jak kobiety mają myśleć o was poważnie w kontekście przyszłego życia, gdzie trzeba być bardziej odpowiedzialnym i ogarniać życie? Nie wiem rachunki, warunki kredytu, ogarniać podstawy budowlanki, domowych napraw, umieć naprawić auto, zająć się dzieckiem. Jak wy chcecie wejść w dorosły związek jak sami jesteście mentalnymi dziećmi?
#zwiazki #przegryw #rozowepaski #dzieci #przemyslenia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Gry komputerowe to takie samo hobby jak czytanie książek.
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Właśnie nie chcemy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: Przecież ja to wszystko umiem. Nie ma to żadnego wpływu na początkową atrakcyjność samca.
@mirko_anonim: To może niech obniżą wymagania? Wszystkie związki w których byłem były z nieidealnymi kobietami których wady akceptowałem, a dla baby musi być
@mirko_anonim: tym wszystkim musi się zająć kobieta.
Dzieci? Mamy takie same predyspozycje do ich wychowania, zarówno kobieta jak i mężczyzna. A do tego są już takie czasy, że
Dojść od zera do wsyzskigo bo nie masz rodzicow
Jeździć dobrym autem
Zatrudniać ludzi
Mieć swoje m2
Ale jeśli grasz w gry to jesteś dzieckiem xD
@Vadzior @heniek_8
@hydrant123: Chyba jednak dobry, bo ludzie odpisują na poważnie.
@PfefferWerfer: tak a o co chodzi
@Vadzior: o to, że mężczyzna nie ma takiego prawa. Mężczyzna w czasie wolnym ma z---------ć na ksiENSZniczke żeby mogła leżeć i skrolować raktoka. A oprócz tego to to bait jest.
Piękno logiki kobiecej. Zagranie w komputerową grę świadczy o odpowiedzialności i ogarnianiu życia.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta