Wpis z mikrobloga

✨️ Jak poprawić demografię w Polsce?
Jak w Polsce ma się poprawić #demografia jak kobiety nie mogą znaleźć odpowiedniego partnera bo większość z was to mentalne dzieci? Z tego co czytam na wykopie to top1 zainteresowań #niebieskiepaski to gry komputerowe to jak kobiety mają myśleć o was poważnie w kontekście przyszłego życia, gdzie trzeba być bardziej odpowiedzialnym i ogarniać życie? Nie wiem rachunki, warunki kredytu, ogarniać podstawy budowlanki, domowych napraw, umieć naprawić auto, zająć się dzieckiem. Jak wy chcecie wejść w dorosły związek jak sami jesteście mentalnymi dziećmi?

#zwiazki #przegryw #rozowepaski #dzieci #przemyslenia

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Gry komputerowe to takie samo hobby jak czytanie książek.

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: wiem że próbujesz baitować, ale chociaż staraj się logicznie: jeżeli ktoś lubi grać i nie interesują go dzieci, to po co zadajesz pytania w stylu "jak wy chcecie mieć dzieci?"
Właśnie nie chcemy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
gdzie trzeba być bardziej odpowiedzialnym i ogarniać życie? Nie wiem rachunki, warunki kredytu, ogarniać podstawy budowlanki, domowych napraw, umieć naprawić auto, zająć się dzieckiem

@mirko_anonim: Przecież ja to wszystko umiem. Nie ma to żadnego wpływu na początkową atrakcyjność samca.

kobiety nie mogą znaleźć odpowiedniego partnera

@mirko_anonim: To może niech obniżą wymagania? Wszystkie związki w których byłem były z nieidealnymi kobietami których wady akceptowałem, a dla baby musi być
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: a co jest takiego złego w grach? mąż gra, sama też gram. jest gdzieś jakaś lista „dorosłych” hobby? w czym granie jest gorsze od np. oglądania filmów, gdzie gry wręcz są lepsze, bo mogą rozwijać mózg? co to w ogóle za myślenie? można dać setki przykładów niedojrzałości ludzkiej, a ty postanowiłaś akurat wybrać zwykły sposób na spędzanie wolnego czasu, który z jakiegoś powodu jest szczególnie demonizowany przez społeczeństwo. społeczeństwo,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ale o co chodzi, moja różowa i większość moich i jej koleżanek też ma w zainteresowaniach gry komputerowe, tiktoki, youtube, zakupy, kosmetyki i ogólne lenienie się. I co to jest za filozofia jakieś opłacenie rachunków? Chyba każdy to robi. A naprawy czy budowlanka? Wzywa się od tego fachowca.
Dzieci? Mamy takie same predyspozycje do ich wychowania, zarówno kobieta jak i mężczyzna. A do tego są już takie czasy, że
  • Odpowiedz