Wpis z mikrobloga

@Mroczul: Nie wiem czy chociaż raz w historii mi się G1 wysrał xd G2NK to jak najbardziej, szczególnie na modach. To okienko z komunikatem o w-------u się gry, to znam lepiej niż menu xD
  • Odpowiedz
@Mroczul: Swoją drogą, pamiętam ghotica z 2001r. I poza absurdalnie z------m sterowaniem (do którego trzeba było się przyzwyczaić) i błędami w samej grze typu wpadanie pod tekstury czy blokowanie na kamieniu (których i tak nigdy potem nie naprawiono) to ja nie pamiętam żeby gra mi się sypała czy wywalała błędy.
  • Odpowiedz
@Rakky: tak działają problemy rasy informatycznej. Tak naprawdę to dotykają użytkowników losowo i gra, ze względu na sam kod, może wysypać się na świeżym systemie operacyjnym na 5090 prosto z fabryki. Mam nadzieję, że nie piszesz, że choroby z 10% wskaźnikiem śmiertelności nie istnieją tylko dlatego, bo dalej żyjesz.
  • Odpowiedz
@Rakky: moj ulubiony 60 iq take.
Bugi z repro rate mniejszym niz 100% nie istnieja i jak u ciebie dziala to na pewno u wszystkich tez xD
  • Odpowiedz
nie wiem co za kompy ludzie mają xd żadnych crashow z grze nie miałem xD

@Rakky: bezsensowny komentarz z uwagi że crashe prawie zawsze wywodzą się z software-u a nie ze sprzętu/konfiguracji.
  • Odpowiedz
@Mroczul: następnie pobierasz łatki z neta a tutaj zamiast goblinów i orków są postacie z hentai czy innych bajek xD śmieszne czasy, o których przypomniał mi cyberpunk ostatnio- łata za łatą

albo prowadzenie tego typa z geldern w 3 co zapadał się w ziemię na moście. 2 tygodnie od premiery czekało się na łatę aby to dokończyć misję.
  • Odpowiedz