✨️ Jak redukcja wagi wpływa na stany lękowe?Ⓘ Zawsze jak bylem na redukcji (dluzszy deficyt kaloryczny) to po jakims czasie mialem stany lekowe i wszystkim bardziej sie przejmowalem. Nie wiem z czego to wynika, myslalem ze mechanizm jest taki ze hormony np. testosteron idzie w dol i przez to robie sie taki lekniony i mam ciagle uczucie niepokoju. A takich redukcji mialem sporo w zyciu. No i faktycznie na redukcji ten tesc nie byl jakos super wysoki, bo potrafil w dolne widly wpadac. Ale nawet na masie nie byl zbyt wysoki, dlatego wszedlem ogolnie na TRT. No i jestem na TRT od roku, teraz robie redukcje, mam jakies 200-300 kcal deficytu wiec wcale to nie jest duzo, to jest drugi miesiac redukcji i wrocily mi stany lekowe. Nie wiem czy ja mam po prostu cos z psychika i musze isc do psychiatry, czy to moze byc wina redukcji. Przeciez moj tesc jest caly czas w normie (125mg/tydzien, okolo. 700ng/dl czyli gorna granica normy). Poradzicie cos? #depresja #mikrokoksy #silownia #trt #sterydy
@mirko_anonim: robie sobie minicut, prawie miesiąc idzie, kalorie w zakresie 300-500 na minusie, nie wiem o czym mówisz, fakt treningi są dość zmienne ale bardziej daje mi we znaki sen, niz brak kalorii.
Tak idz do specjalisty, brak kilku kalorii nie powinien wpłynąć na psychikę w takim stopniu.
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
Zawsze jak bylem na redukcji (dluzszy deficyt kaloryczny) to po jakims czasie mialem stany lekowe i wszystkim bardziej sie przejmowalem. Nie wiem z czego to wynika, myslalem ze mechanizm jest taki ze hormony np. testosteron idzie w dol i przez to robie sie taki lekniony i mam ciagle uczucie niepokoju. A takich redukcji mialem sporo w zyciu. No i faktycznie na redukcji ten tesc nie byl jakos super wysoki, bo potrafil w dolne widly wpadac. Ale nawet na masie nie byl zbyt wysoki, dlatego wszedlem ogolnie na TRT.
No i jestem na TRT od roku, teraz robie redukcje, mam jakies 200-300 kcal deficytu wiec wcale to nie jest duzo, to jest drugi miesiac redukcji i wrocily mi stany lekowe.
Nie wiem czy ja mam po prostu cos z psychika i musze isc do psychiatry, czy to moze byc wina redukcji. Przeciez moj tesc jest caly czas w normie (125mg/tydzien, okolo. 700ng/dl czyli gorna granica normy).
Poradzicie cos?
#depresja #mikrokoksy #silownia #trt #sterydy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Tak idz do specjalisty, brak kilku kalorii nie powinien wpłynąć na psychikę w takim stopniu.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta