Wpis z mikrobloga

✨️ P-----c w filmach Konfitury – co się dzieje za kulisami?
Ogladając ostatnie filmy Konfitury rzuca się w oczy, że głównie biją kobiety, często pod wpływem nagłego impulsu. Ostatnie nagranie z parą Audi, czy pod słynnym przedszkolem "nie patologii z wyższych sfer" i inne przypadki.
Co musi dziać się w domach tych ludzi, poza kamerą?
IMO opieka społeczna powinna sprawdzić, jeśli ci ludzie mają dzieci, czy nie dochodzi tam do przemocy.

#konfitura #samochodoza #polskiedrogi #patologiazmiasta #samochody #przemocmaplec #pieklokobiet

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

IMO opieka społeczna powinna sprawdzić, jeśli ci ludzie mają dzieci, czy nie dochodzi tam do przemocy.

@mirko_anonim: ziom, służby mają problem by wystawić im mandat za jazdę po chodniku czy niewłaściwe parkowanie, a ty z czymś takim wyskakujesz xD
  • Odpowiedz
chyba, że kiedyś straci zęby :)

@emasele: No tak, co to dla was za problem - po chodniku pojeździć, potrącić kogoś, zęby wybić. Wszystko jest dla ludzi, nie?
  • Odpowiedz
@dafto: gdzie tu groźby ? Kto mu grozi ? Ja?

Ja stwierdzam fakty, trafi na „ silnego” to będzie musiał zakładać patronite na implanty.
Czy będę się z tego bardzo cieszył ? No jasne.

Nie wiem skąd to przekonanie, że jak robisz filmiki na yt to jesteś nagle bezkarny, Tz ze konsekwencje swoich czynów cię
  • Odpowiedz
@emasele: dobra patolu, wlatujesz na czarna liste. Wole udawac, ze tacy kretyni jak ty po prostu nie istnieja.
Jak ci kiedys potraca dzieciaka na chodniku albo dziadkow, to bedziesz inaczej spiewal.

Zamiast doceniac aktywnosc Maksyma, ze walczy o bezpieczenstwo, to sie prujesz, ze jakies ochlapy dostaje za publikacje nagran. A niech dostaje i nawet 100 milionow! Zrob mu na zlosc i nie jezdzij po chodnikach - moze umrze z glodu
  • Odpowiedz