Aktywne Wpisy

W czym trzymacie poduszke bezpieczeństwa? Zaraz kończy mi się lokata w Toyocie na 4.25% (~100k) i zastanawiam sie nad tym jakie mam opcje. Skłaniam się ku połączeniu 40% lokata, 40% obligacje COI lub TOS i 20% przerzucić w jakiegoś szerokiego ETFa.
#gielda
#gielda

ithilcrackk +215
ochujeli? #inpost XDDDDD
Ja myślałem, że to tylko na memach takie rzeczy a dopadło i mnie
Ja myślałem, że to tylko na memach takie rzeczy a dopadło i mnie
źródło: 1000004674
Pobierz

Ogladając ostatnie filmy Konfitury rzuca się w oczy, że głównie biją kobiety, często pod wpływem nagłego impulsu. Ostatnie nagranie z parą Audi, czy pod słynnym przedszkolem "nie patologii z wyższych sfer" i inne przypadki.
Co musi dziać się w domach tych ludzi, poza kamerą?
IMO opieka społeczna powinna sprawdzić, jeśli ci ludzie mają dzieci, czy nie dochodzi tam do przemocy.
#konfitura #samochodoza #polskiedrogi #patologiazmiasta #samochody #przemocmaplec #pieklokobiet
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: ziom, służby mają problem by wystawić im mandat za jazdę po chodniku czy niewłaściwe parkowanie, a ty z czymś takim wyskakujesz xD
ta ich agresja wynika z tego, że słowne argumenty nie działają
To konficiul wywołuje agresję, celowo. Tz to jest sposób na zarabianie pieniędzy, on z tego żyje.
Chłop żyje z tego ,że robi dramy i ludzie to „oglądają”
@emasele: w jaki sposób wywołuje agresję? XD On pierwszy uderza? XD
@emasele: polecam odcinek gdzie nic się nie odzywał,nic nie blokował xD
@dafto koleś literalnie żyje z tego ,że pajacuje i podchodzi pod samochód i krzyczy ,że go potrącili Haha wcale nie wywołuje agresji.
@emasele: dobra kasa jak za stanie na chodniku
@emasele: grożenie komuś jest karalne. Tak FYI
@emasele: No tak, co to dla was za problem - po chodniku pojeździć, potrącić kogoś, zęby wybić. Wszystko jest dla ludzi, nie?
Ja stwierdzam fakty, trafi na „ silnego” to będzie musiał zakładać patronite na implanty.
Czy będę się z tego bardzo cieszył ? No jasne.
Nie wiem skąd to przekonanie, że jak robisz filmiki na yt to jesteś nagle bezkarny, Tz ze konsekwencje swoich czynów cię
@SpalaczBenzyny: "to nasza wspólna decyzja"
@emasele: radość, bo komuś stojącemu na chodniku wybili zęby xD
Ładna patologia
Jak ci kiedys potraca dzieciaka na chodniku albo dziadkow, to bedziesz inaczej spiewal.
Zamiast doceniac aktywnosc Maksyma, ze walczy o bezpieczenstwo, to sie prujesz, ze jakies ochlapy dostaje za publikacje nagran. A niech dostaje i nawet 100 milionow! Zrob mu na zlosc i nie jezdzij po chodnikach - moze umrze z glodu