Wpis z mikrobloga

@kurek98: byl u mnie w liceum ziomek co mu ojciec obrobil 17latnia dziewczyne tylko ze ojciec byl jakis biznesmen z audi i w garniturze biegal a nie wasaty janusz w podkoszulku... syn mial 18lat i siedzial w parku i beczal jak dziecko, jeszcze namawial kumpli zeby mu pomogli ojcu w--------c. Nie wiem jak sie sprawa skonczyla bo po maturach sie kontakt urwal ale mysle ze jedynym wydymanym tak naprawde byl
  • Odpowiedz
  • 6
@othe2137: ja z kolei miałem kumpla który miał bardzo dobre relacje z ojcem, ale mówił że nie zostawi swojej dziewczyny z ojcem samej w domu bo wie że mu ją wy*ucha xD
  • Odpowiedz
mówił że nie zostawi swojej dziewczyny z ojcem samej w domu bo wie że mu ją wy*ucha xD

@RKN_: @othe2137 zawsze mnie zastanawia jak się odbywa proces takiej patologii, włączając w to laskę która ot tak rucha się z nagabującym ojcem chłopaka z którym jest w zwiazku
  • Odpowiedz
ja z kolei miałem kumpla który miał bardzo dobre relacje z ojcem, ale mówił że nie zostawi swojej dziewczyny z ojcem samej w domu bo wie że mu ją wy*ucha xD

@RKN_: no to faktycznie relacje TOP xD

Niziny społeczne to jest jednak inny wymiar.
  • Odpowiedz
zawsze mnie zastanawia jak się odbywa proces takiej patologii, włączając w to laskę która ot tak rucha się z nagabującym ojcem chłopaka z którym jest w zwiazku

@NieBendePrasowac: młode d--y bywają bardzo uległe i rozwiązłe jak się konfrontują ze starszymi, jeszcze w miarę atrakcyjnymi facetami.

Dla takiej pustej małolaty zaliczenie żonatego gościa w średnim wieku, który jeszcze dobrze wygląda to jest wręcz trofeum i się lubią chwalić takimi zdobyczami między
  • Odpowiedz
Jak wjedzie niewybredny komplement i się nie obrazi to następnym razem złapać za dupę. Jak jej się spodoba no to można już się posunąć krok dalej.

@codziennaKasia: I to jest pro tip. Sam miałem 19 lat młodszą ode mnie dziewczynę. Zgadza się, chyba prawie każda sekretnie marzy o sexie z dużo starszym.
  • Odpowiedz