Wpis z mikrobloga

✨️ Jak radzić sobie z samotnością po 30-tce?
Epidemia #samotnosc ale jakby nie patrzeć to nie ma gdzie poznawać nowych znajomych/dziewczyny jak jesteś 30+. Nawet jak mieszkasz w wojewódzkim to wszelkie wydarzenia socjalne to imprezy dla dzieci, tudzież pikniki rodzinne albo dla emerytów, nic pomiędzy. W pracy nikt się nie socjalizuje bo każdy zarobiony i wystarczy że nie masz dzieci to już nie masz o czym z nimi gadać. Młodzi w robocie mają swoje studenckie kręgi i znają się z roku, to nie chcą starego dziada w swoim kręgu, starsi mają swoje problemy, rodziny a nie wychodzić z randomem żeby spędzać czas bo mu się nudzi. Jakieś imprezki czy koncerty to patrzę po zdjęciach to sami młodzi w swoich grupkach to co mam jako stary łysy dziad pytać czy mogę dołączyć bo jestem sam ale nie dam rady chlać i balować do rana jak oni bo mam 30 lat xD?

#przegrywpo30tce #przegryw #niebieskiepaski #blackpill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 10
@mirko_anonim

Po prostu odpuścić sobie i zaakceptować fakt że tak już będzie do końca życia ale też nie zamykać się jak jakaś znajomość do ciebie przyjdzie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Skup się na sobie, własnych projektach, stań się czymś co amerykanie nazywają passport bros.
Pamiętaj tylko żeby bronić swoje zasoby przed zagranicznymi wersjami p0lek
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: przecież sam zauważyłeś ze problem samotności to nie jest kwestia miejsca, tylko tego że akurat nikt nie chce się Z TOBĄ socjalizować. na ogół ludzie chcą zadawać się z lepszymi od siebie, a ty jako stary dziad bez innych atutów jesteś na dnie społecznej drabiny. nie masz żadnego atutu dla którego ci obcy ludzie mieliby chcieć się z tobą zadawać.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: stary brzydki dziad to nieważne czy byłby młody czy stary czy też z kompetencjami lub nie to bez dobrej mordy to niestety nic się nie zmieni - albowiem odwrotny efekt halo działa.

PS Nie martw się - niektórzy się łudzą, że jak zrobią 200% wysiłku to skompensują swój brak mordy i nagle zasady pierwszeństwa oraz fundamentalnego sposobu komunikacji to przestaną działać i sprawiedliwy świat zadziała dla nich, odzyskają sprawczość.
  • Odpowiedz