Aktywne Wpisy
champolski +15
Tak w 1969 roku węgierski Lehel reklamował swoje lodówki. Wówczas był to symbol domowego luksusu w socjalistycznych Węgrzech. Prestiżowy sprzęt, a nie jakaś "buda do chłodzenia" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#reklama #ciekawostki #wegry
#reklama #ciekawostki #wegry
źródło: HIZwYcbXEAAlOT_
Pobierz
annlupin +38
wszyscy śpiom to nikt nie zobaczy nom
źródło: annlupin009876
Pobierz

Epidemia #samotnosc ale jakby nie patrzeć to nie ma gdzie poznawać nowych znajomych/dziewczyny jak jesteś 30+. Nawet jak mieszkasz w wojewódzkim to wszelkie wydarzenia socjalne to imprezy dla dzieci, tudzież pikniki rodzinne albo dla emerytów, nic pomiędzy. W pracy nikt się nie socjalizuje bo każdy zarobiony i wystarczy że nie masz dzieci to już nie masz o czym z nimi gadać. Młodzi w robocie mają swoje studenckie kręgi i znają się z roku, to nie chcą starego dziada w swoim kręgu, starsi mają swoje problemy, rodziny a nie wychodzić z randomem żeby spędzać czas bo mu się nudzi. Jakieś imprezki czy koncerty to patrzę po zdjęciach to sami młodzi w swoich grupkach to co mam jako stary łysy dziad pytać czy mogę dołączyć bo jestem sam ale nie dam rady chlać i balować do rana jak oni bo mam 30 lat xD?
#przegrywpo30tce #przegryw #niebieskiepaski #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Po prostu odpuścić sobie i zaakceptować fakt że tak już będzie do końca życia ale też nie zamykać się jak jakaś znajomość do ciebie przyjdzie
Pamiętaj tylko żeby bronić swoje zasoby przed zagranicznymi wersjami p0lek
Konkretnie to co ma zrobic? Skomlec o uwage?
"Hej, prosze, zaprzyjaznij sie ze mna, plis 😰"
PS Nie martw się - niektórzy się łudzą, że jak zrobią 200% wysiłku to skompensują swój brak mordy i nagle zasady pierwszeństwa oraz fundamentalnego sposobu komunikacji to przestaną działać i sprawiedliwy świat zadziała dla nich, odzyskają sprawczość.