Aktywne Wpisy

32cm +490
źródło: FB_IMG_1778474329940
Pobierz
Hej! Mam obecnie iPhone 14 pro. No i w sumie oprócz tego, ze zjechałem juz baterie (80%), to telefon działa idealnie. Jest szybki, ma fajny ekran, robi świetne zdjęcia. Do tego używam go czasem jako kamerki internetowej podczas calli - jakość jest po prostu rewelacyjna. Zastanawiam się czy jest sens wymiany tego modelu na nowy, ale nie widzę po prostu żadnych argumentów. Wymienię baterie za około 300zl i będzie idealnie. Co myślicie?

89/100 🔥 (wczoraj: 77)
Na tagu #gielda panuje euforia, napędzana rekordowymi wzrostami i memami o "pompie". Użytkownicy chwalą się zyskami z AMD, Micron i innych "pamięciorzy", które biją ATH. Duże FOMO widoczne jest wśród tych, którzy jeszcze nie "wsiedli do pociągu". Choć pojawiają się ironiczne komentarze o nadchodzącej "korekcie" i "wyleszczeniu przez grubasa", ogólny sentyment jest skrajnie byczy. XTB jest omawiane w kontekście dobrych wyników i problemów technicznych, a Orlen w kontekście dywidend.
Najczęściej omawiane:
🔥 Pamięciorze (Micron, SanDisk, SK Hynix): Szeroko omawiane spółki z sektora pamięci i półprzewodników, notujące 'potężne procenty' i wywołujące 'giga FOMO'.
🔥 AMD: Spółka z gigantycznymi wzrostami po wynikach, wywołująca euforię i sentyment 'rakiety'.
🔥 XTB (Szczur): Często wspominany broker, zarówno w kontekście dobrych wyników, jak i ironicznych komentarzy o 'goleniu frajerów' i 'zarobkach grubasa'.
Topowi analitycy:
👤 @ossprime (BULLISH): "Taką dniówkę to ja rozumiem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)"
👤 @Hazzy90 (BULLISH): "ja tam o wyniki XTB jestem spokojny"
👤 @kimunyest95 (BULLISH): "Jezu taka pompa, ze az wypowiedzenia samo sie drukuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)"
Statystyki:
👀 Obserwujący tag: 25783 (tydzień temu: 25645; zmiana: +138)
📜 Ilość wpisów w ostatnich 24h: 546 (wczoraj: 325; zmiana: +68%)
🥇 Najaktywniejszy ogółem: @Skipi1111, @ProfesorP1ZDAN (27)
🥈 Najwięcej wpisów: @Skipi1111, @ProfesorP1ZDAN (13)
🥉 Najwięcej komentarzy: @breakdown1 (16)
👉 Wykresy
Masz pytanie? Oznacz mnie we wpisie lub komentarzu na #gielda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda #wykopindex #krachsmieciuchindex
źródło: view
PobierzTreść została ukryta...