Aktywne Wpisy

RomanKarburator +406
Trzech największych wrogów Polaków w XXI wieku:
1) parking APCOA
2) butelkomat
3) szczepionka
1) parking APCOA
2) butelkomat
3) szczepionka

Yyynotak +12
źródło: Screenshot-20260506-074010
Pobierz

Nie macie wrażenia że faktycznie jest kryzys męskości i nie jest to tylko wymysł nowych mediów? Nawet po tagach #przegryw #blackpill to widać jak zmienili się mężczyźni i mam na myśli to, że kiedyś, jeszcze jakieś 10-15 lat temu chłop był bardziej "stereotypowy" i miał wyrąbane na wygląd, jakie ma włosy, zęby, ubiór, swoje zachowanie, itp. W sensie nie było takiego parcia żeby dobrze wyglądać wśród chłopów i jak się jakiś mył regularnie to był cud a włosy inne niż na zapałke to była fanaberia. Nawet na swojego członka z dumą mówiło się "mały". Teraz mam wrażenie że wszyscy staliśmy się delikatni i mamy kompleksy na punkcie wszystkiego, a najbardziej że nie jesteśmy idealni jak typy z instagrama. Do tego bardzo słabi psychicznie co również widać po tagach. Dziwne, bo takie zachowanie było kiedyś u 12-latek jak pisały listy do bravo a teraz to widzę u dorosłych chłopów. Mam wrażenie że dawniej to było więcej samców alfa, nawet jak wyglądali tragicznie, zupełnie inny mindset.
#niebieskiepaski #depresja #samotnosc #przegrywpo30tce #redpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: bo nawet taki miał szansę zapryczyć, nie było tinderów i z musu kobiety były ograniczone, taki chłop nie musiał konkurować z mężczyznami z całej Europy i połowy Afryki. Zresztą to oczywiste, nie wiem jak nie można zauważyć tych zmian.