Aktywne Wpisy

XDD dość
co ja czytam właśnie za obrazek z newsem
Toc to by był materiał na serial z 5 sezonami 9.7/10 Na imbd
Jakaś typiarka se łapała typiary z wyrokami za p-----c domową, bo "skoro lubiły n---------ć męża to chce popatrzyć jak się biją"
A później *zmuszała* je do walk w podziemnych walkach czy tam "fight clubach" xD
co ja czytam właśnie za obrazek z newsem
Toc to by był materiał na serial z 5 sezonami 9.7/10 Na imbd
Jakaś typiarka se łapała typiary z wyrokami za p-----c domową, bo "skoro lubiły n---------ć męża to chce popatrzyć jak się biją"
A później *zmuszała* je do walk w podziemnych walkach czy tam "fight clubach" xD
źródło: 1000027483
Pobierz
MamMalegoSiurka +10
#mikrokoksy #pokazforme
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
źródło: 1000004929
Pobierz

Podsumowanie otoczenia w majówkę, na moim osiedlu nowych domów jednorodzinnych na zadupiu, głównie dorobkiewiczów w średnim wieku z dziećmi od 0 z groszami do lat nastu:
- nie było głośnych imprez, nie musiałem dzwonić na psy;
- na części działek były spotkania w większym gronie, ale bez ekscesów, raczej zachowujących się w cywilizowanych ramach;
- na jednej działce około 20:00, w piątek lub sobotę, już się zaczęły sporadyczne rechoty nayebanych maćków i karyn fryzjerek/kosmetyczek;
- w ciągu dnia, czasem było słychać jakąś muzykę na którejś działce, ale na tyle cicho, że nie wymagało mojej interwencji;
- od znajomych i rodziny, którzy nas odwiedzili usłyszałem nawet "ale wy tu macie cicho".
Przyznam szczerze, że myślałem, że będzie gorzej. To moja pierwsza majówka spędzona w większości na miejscu, w domu, od wielu lat (małe dzidzi).
#pdk #majowka #oswiadczenie #takaprawda #polska #zalesie
Karyny po zasadniczej zawodowej już się cieszą i dokładają
źródło: image
PobierzCzyli wyszło że jedyną hołotą byłeś ty, płacząc w poprzednim wpisie i uprzedzając fakty, brawo
@SamiecCzlowiekaNierozumnego: nie do końca. Mój poprzedni post dotyczył ogółu raczej, aniżeli mojej małej społeczności dokoła.
Faktem jest, że w sklepach ludzie się zabijali w kolejkach z wózkami wypchanymi po brzegi najtańszymi szczynami z promocji dla alkoholików, stąd mój poprzedni post.
Jednocześnie post wzbudził na tyle skrajne emocje, że poczułem iż jestem wam winny podsumowanie. Bez
Kilka lat temu, jak mieszkałem jeszcze w bloku, pato-imprezy
Przyznam szczerze, że trochę mnie to irytuje, bo zdarza się, że ktoś podczas jakichś czynności w ogrodzie sobie puści w ciągu dnia.
Nie wiedzą debile, że jest taki wynalazek jak słuchawki na bt?
@codziennaKasia: Zdradzę ci tajemnicę, jeszcze lepiej jest na takich starych osiedlach co to zabudowa jest tam albo z wczesnego PRLu, albo wręcz sprzed wojny lub była tam kiedyś wieś podmiejska, ale się przekształciła w osiedle i został tylko dawny układ. Coś takiego to najbardziej
@codziennaKasia: To tak wbrew pozorom nie działa. Ludzie w takich zakorzenionych społecznościach po prostu wiedzą czego się nie robi, a wręcz nie przychodzi im do głowy żeby zrobić
@codziennaKasia: Hejtujesz i gardzisz sąsiadami, a sam z własnej woli zamieszkałeś w takiej okolicy. Ciągnie swój do swego.
@st_angerr: zacytuj na jakiej podstawie tak twierdzisz.
Z Twojego poprzedniego wpisu, który linkowałeś na samym początku.
@st_angerr: no to było generalnie o naszym zapijaczonym, schamiałym społeczeństwie, a nie szczególnie o tym moim mikrośrodowisku wokół domu.