@josedra52: ostro z ceną polecieli, w ogóle można już zapomnieć o tanim steam machine xd do tego ergonomia niby jest taka sobie, miałem kupić na premierę ale poczekam na recenzje które będą właśnie oceniać ergonomie.
@MuszynAfrika: jeśli to prawda to ludzie z valve są kompletnymi idiotami. Rynek padów jest bardzo konkurencyjny i chińczycy robią naprawdę wysokiej jakości produkty sporo taniej.
@tubkas12: U mnie właśnie wleciał 8bitdo Ultimate 2 w tamtym tygodniu (nie chciało mi się czekać na Steam Controller i jak na złość nagle go wypuszczają xd) i dużo osób na to narzekało że wąski, ale mi pad leży super w dłoni, dużo lepiej niż standardowe Xboxowe które dla mnie są niewygodne i za duże. Mając też porównanie do popularnego Flydigi Vader 4 Pro to na 8bitdo gra mi się
@Kiubi: tak, to ma zastąpić myszkę. Taki wygodniejszy gładzik z laptopa. Gram na tym we wszystko - głównie FPSy i strategie. O ile w przypadku FPSów, przy gładziku i żyroskopie, wyrobiłem się prawie jak przy myszce, o tyle w strategiach jest bardziej koślawo, ale dużo tak grałem w AoE 2 i Company of Heroes
@Kiubi: Mi się na tych trackpadach źle grało w cokolwiek tak szczerze. Fajne do obsługi myszki więc na samym Decku to zbawienie żeby coś w systemie porobić i ogromny plus względem konkurencji, ale na padzie imo trochę zbędny bajer już + w decku te touchpady zastępowały przy okazji silniczki wibracyjne, w które pad od Valve już jest normalnie wyposażony.
Mi się na tych trackpadach źle grało w cokolwiek tak szczerze. Fajne do obsługi myszki więc na samym Decku to zbawienie żeby coś w systemie porobić i ogromny plus względem konkurencji,
Nawet na steam decku to gimmick, tych trackpadów to w ja w sumie nigdy nie używam. Kiedyś jak jeszcze na pc sterowanie xboxowe nie było standardem to może to miało sens
Nawet na steam decku to gimmick, tych trackpadów to w ja w sumie nigdy nie używam. Kiedyś jak jeszcze na pc sterowanie xboxowe nie było standardem to może to miało sens
@tubkas12: No te trackpady najbardziej nadaja sie do gier ktore nie maja oficjalnego sterowania kontrolerem i nie sa skomplikowanymi strategiami, ale to glownie beda jakies starsze gry sprzed 2010 czy nawet 2005 roku.
@plejton26: a to ja mam odwrotnie do FPSów jest to takie sobie ale do strategi, przygotówek pnc, czy gier gdzie używamy w większości myszki trackpady nadają sie dla mnie idealnie
#steam #gry #pcmasterrace
źródło: image
PobierzCo tam płaczesz polaku biedaku?
ale nie mówie nie - tmr spoko sprawa i reszta
@tubkas12: No te trackpady najbardziej nadaja sie do gier ktore nie maja oficjalnego sterowania kontrolerem i nie sa skomplikowanymi strategiami, ale to glownie beda jakies starsze gry sprzed 2010 czy nawet 2005 roku.
Samego pada mialem brac na premiere