Aktywne Wpisy

lubie-sernik +70
Jestem ostatnią noc w Tajlandii bo jutro lecę dalej. I mam kryzys.
Wróciłbym do Krakowa i żył sobie normalnym życiem a nie ciągle na walizkach. Dopiero dwa miesiące mnie nie ma więc wolałbym jednak jeszcze zostać w tej Azji.
Mam nadzieję, że mi przejdzie zaraz ten kryzys.
Do
Wróciłbym do Krakowa i żył sobie normalnym życiem a nie ciągle na walizkach. Dopiero dwa miesiące mnie nie ma więc wolałbym jednak jeszcze zostać w tej Azji.
Mam nadzieję, że mi przejdzie zaraz ten kryzys.
Do

Soothsayer +52
źródło: 1000005259
Pobierz

#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #naukaprogramowania #studbaza
Chłop co potrafi ułożyć kafelki albo elektrykę zawsze znajdzie robotę. Czy to w Polsce czy za granicą. Na wsiach wszystkie nowe samochody to są albo ludzi co mają własne biznesy, albo takich co jeżdżą za granicę do hansa dachy robić
źródło: obraz
PobierzKto w czasach endomondo nie odłożył to jest debilem to po pierwsze. Po drugie to zawsze można się zatrudnić jako monter klimy. Czemu tego nie zrobicie jeden z drugim? Przecież to jest takie proste.
Tak czytam i słyszę to narzekanie na pracę na tirach.
I aż nie wierzę, albo mam inne podejście do życia, albo nie przepierdzielam kasy, albo żyje w jakimś równoległym świecie.
Ja
Problemem jest znalezienie klienta. :)
Ja tam wolę klepać yamle, nie muszę się z ludźmi użerać, jeździć, pracować w zimnie, przestoje itp. A taki klepacz to zarobi wielokrotnie więcej niż taki elektryk.
@adamsowaanon No i super, jak to Ci wystarcza to jest ok. Gratulacje, bardzo się cieszę, że
@BreathDeath: No jestem, z przyjemnoscia wsiadam do tira i jade, raz pelnym raz pustym, raz zimno raz goraco, raz korek raz pusto na drogach,
Dodatkowo zadne AI nie zastapi tirowcow na ostatniej mili do dostaw do supermarketow, bo na szczescie rampy sa tak glupio zaprojektowane ze trzeba po krzaczorach, chodnikach,
Są tu tacy, co w czasach endomondo rozpoczynali szkołę średnią. Co takim powiesz? Kiedy mieli odłożyć?