Aktywne Wpisy

APOLL0 +98
To jest chyba peak kobiecych zainteresowań.
99% z nich lubi to samo i nic więcej
#tinder #zwiazki #logikarozowychpaskow #randkujzwykopem #podrozujzwykopem
99% z nich lubi to samo i nic więcej
#tinder #zwiazki #logikarozowychpaskow #randkujzwykopem #podrozujzwykopem
źródło: HJd94sOWkAEY_Av
Pobierz
vieniasn +205
wy w pracy a ja nad wodą
źródło: 1000055251
Pobierz

Mam nietypowy problem.
Na początku kariery - mocno się starałem aby pracować w IT. To były długie i ciężkie lata pracy gdzie czasami ocierałem się o dwa etaty. I tak przed 30 rokiem życia udało się spłacić mieszkanie w Warszawie.
Potem już wyszedłem z tego wiru pracy i mam "normalną" pracę.
Jestem też w związku od 4 miesięcy. Nigdy tak naprawdę nie rozmawialiśmy o finansach, ale ona była u mnie kilka razy i pytanie, które nagle padło, brzmiało: „Ile za to płacisz?”. Kiedy powiedziałem, że to dość niska kwota, bo kredyt hipoteczny został już spłacony, jej mina... zrzedła.
Pomysł, żeby "nie budować czegoś razem”, uważa za okropny i według niej, jeśli nie będzie dokładać się do spłaty kredytu hipotecznego, nigdy nie będzie czuła, że to jej oraz nie będzie przez to spełniona.
Osobiście nie widzę w tym problemu, ale rozumiem ją, że czuje się z tym okropnie. Czy istnieje sposób, żeby to uczucie nie zniknęło poprzez tą sytuację? Jest wspaniałą dziewczyną o dobrym sercu, ale koniecznie chce wybudować coś ze mną razem aby było wspólne, zamiast przyjść na gotowe.
#zwiazki #nieruchomosci #finanse
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Z resztą co ja gadam, jesteście razem 4 miesiące lol
Jak sie rozejdziecie to bedzie miala swoje mieszkanie spłacone przez lokatorów
@Cozwykopem: kobiecie nie dogodzisz... facet nie ma mieszkania? źle. Facet ma mieszkanie - też źle.