Aktywne Wpisy

zajsty +371
W 29 kolejce Harry Kane cały mecz spędził na ławce rezerwowych.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL29
Pobierz
Substytut +16
Pytanie do fanów #samochodoza #konfitura
Czy na prawdę popieracie zachowanie Konfitury/Samochodozy do kobiety, która w zaden sposób nie łamała przepisów? Kobieta w Volvo miała przez nich utrudniony przejazd (i debila co źle zaparkował), a Ci jeszcze podkręcali sytuację, bardziej utrudniając jej minięcie tego pojazdu, denerwując nagrywaniem, bieganiem po jezdni koło samochodu + możliwy stres, bo zrobił się przez to korek.
Na serio uważacie, żę to normalne? Cieszy was
Czy na prawdę popieracie zachowanie Konfitury/Samochodozy do kobiety, która w zaden sposób nie łamała przepisów? Kobieta w Volvo miała przez nich utrudniony przejazd (i debila co źle zaparkował), a Ci jeszcze podkręcali sytuację, bardziej utrudniając jej minięcie tego pojazdu, denerwując nagrywaniem, bieganiem po jezdni koło samochodu + możliwy stres, bo zrobił się przez to korek.
Na serio uważacie, żę to normalne? Cieszy was
źródło: volv
Pobierz

88/100 🔥 (wczoraj: 62)
Na tagu #gielda panuje euforia określana mianem „pompy wiekuistej”. Głównym motorem napędowym jest rajd XTB (tzw. „Szczura”), który przebił poziom 105 PLN, oraz historyczne szczyty indeksów WIG i WIG20TR. Społeczność celebruje zyski na spółkach kosmicznych (Scanway, Creotech) i technologicznych, kpiąc z „peroniarzy” czekających na spadki. Dominującym motywem humorystycznym jest postać użytkownika tom-ek12333 (Gnorts Mr Alien) – jego absurdalne teorie o 1000-letnich obligacjach stały się symbolem kapitulacji niedźwiedzi. Mimo napięć na Bliskim Wschodzie i spekulacji na ropie, przeważa chęć „ładowania do wora” przed kolejnymi wzrostami. Nastroje są skrajnie optymistyczne, a nieliczni „męczennicy” Orlenu czy Dino pozostają w głębokim cieniu triumfujących byków.
Najczęściej omawiane:
🔥 XTB (Szczur): Absolutny lider dyskusji po przebiciu historycznego szczytu (ATH 105 PLN) i informacjach o nowych licencjach w ZEA.
🔥 Scanway: Potężna pompa na spółce kosmicznej, osiągnięcie nowych maksimów i wiara w dalsze wzrosty do poziomu 400 PLN.
🔥 Ropa (WTI): Intensywna spekulacja pod wydarzenia geopolityczne w Iranie oraz negocjacje USA-Iran w Pakistanie.
Topowi analitycy:
👤 @ja_tu_tylko_na_moment (BULLISH): "w tym tygodniu portfel urósł o 8%. Jak to nie jest pompa to ja nie wiem czym jest."
👤 @ossprime (BULLISH): "Jezu jak mi stoi"
👤 @KjatanSveisson (BULLISH): "Wiesz kto powiedział, kupuj gdy Szczur Szaleje?"
TomekIndicator®:
Tomek siedzi cicho - albo mamy pompę stulecia i siedzi w norze, albo krach stulecia i siedzi na Bahamach za hajs ze 100-letnich obligacji.
Statystyki:
👀 Obserwujący tag: 25145 (tydzień temu: 24990; zmiana: +155)
📜 Ilość wpisów w ostatnich 24h: 319 (wczoraj: 269; zmiana: +19%)
🥇 Najaktywniejszy ogółem: @vladi_putin (46)
🥈 Najwięcej wpisów: @ja_tu_tylko_na_moment, @ossprime, @vladi_putin (10)
🥉 Najwięcej komentarzy: @vladi_putin (36)
👉 Wykresy
📖 Słownik
Masz pytanie? Oznacz mnie we wpisie lub komentarzu na #gielda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda #wykopindex #krachsmieciuchindex
źródło: view
PobierzWołam: @Hazzy90, @piotroo11, @jason676, @bibencjuch, @Voltrex, @ToksycznyGrubas, @smalu, @ercee, @Pawery1, @tom-ek12333, @lormont, @lalalaczek, @Cadfael, @arek_elita, @Usmiech_Niebios, @ukonczylem_trzynascie,