Aktywne Wpisy

breakdown1 +8
Od jakiegoś czasu coraz częściej myślę, że przydałby mi się coach. Taki dobry coach, który by trochę mną potrząsnął i zmobilizował do wykorzystania swojego potencjału i realizacji jakiś tam swoich marzeń. Korzystał ktoś z was może z takiej usługi?
Myślę o tym, bo choć pod wieloma aspektami działam bardzo dobrze, to trochę życie stanęło w miejscu, a ja przestałem iść w jakimkolwiek kierunku. Mam dobrą pracę, zdalną, w której zarabiam dobre, czy
Myślę o tym, bo choć pod wieloma aspektami działam bardzo dobrze, to trochę życie stanęło w miejscu, a ja przestałem iść w jakimkolwiek kierunku. Mam dobrą pracę, zdalną, w której zarabiam dobre, czy

Jazon +4
#kiszak
Jak się czujecie z tym, że Kiszak zarobił w c--j siana na monetyzacji Gothic Remake, osiągnął peak swojej oglądalności, a na dodatek sprawił, że w cholerę ludzi (w tym wam) pękła d--a? XDDD
Na pewno go bolą te recenzje na steamie o pobiciu menela, płacze pewnie później w nocy i ociera łzy Rumuńskimi Lejami xDDD
Jak się czujecie z tym, że Kiszak zarobił w c--j siana na monetyzacji Gothic Remake, osiągnął peak swojej oglądalności, a na dodatek sprawił, że w cholerę ludzi (w tym wam) pękła d--a? XDDD
Na pewno go bolą te recenzje na steamie o pobiciu menela, płacze pewnie później w nocy i ociera łzy Rumuńskimi Lejami xDDD

78/100 🚀 (wczoraj: 37)
Dzisiejszy sentyment na tagu #gielda jest wyraźnie euforyczny, co odzwierciedla wartość 78/100. Polska giełda, pieszczotliwie nazywana 'bananem', przeżywa potężną pompę, która wprawia użytkowników w osłupienie. Głównym tematem jest Orlen ('Olejorz'), który przebija historyczne szczyty, a tempo wzrostu porównywane jest do jazdy autostradą. WIG20 deklasuje Nasdaq, co budzi dumę, ale i niedowierzanie – niektórzy szukają błędów w aplikacjach maklerskich. Mimo radości, tli się niepokój przed wieczornym wystąpieniem Powella, które może 'spuścić rynek w kibel'. Króluje strategia 'retardmaxxing' i chłopski rozum, a PZU zyskuje dzięki debiutowi nowego ETF-u.
Najczęściej omawiane:
🔥 Orlen: Absolutny numer jeden dyskusji; spółka bije historyczne rekordy (ATH), a użytkownicy emocjonują się tempem wzrostu określanym w 'km/h'.
🔥 WIG20: Główny indeks GPW notuje potężne wzrosty (+2.30%), co wywołuje porównania do słabszego dzisiaj amerykańskiego Nasdaqa.
🔥 PZU: Często wspominane w kontekście debiutu nowego ETF-u oraz własnych, bardzo silnych wzrostów kursu.
Topowi analitycy:
👤 @vladi_putin (BULLISH): "Czerwono to kupuj Olejorza, zielono to też kupuj bo zaraz odjedzie."
👤 @widmo82 (BULLISH): "135km/h Przypominam, że ograniczenia na autostradach w PL to 140 ( ͡º 140)"
👤 @Polakmaly85 (BULLISH): "Ale piękna pompa na WIG20 i mWIG40 !Szkoda, że nie na moich spółkach xD"
TomekIndicator®: 25/100
KrachSmieciuchIndex z lekka szyderczo, ale z sympatią, zauważa, że tom-ek12333 prezentuje wyraźnie sceptyczne i pesymistyczne podejście do rynku i szerzej, do systemu ekonomicznego. Ostro krytykuje złoto, nazywając je "bańką spekulacyjną" i radzi "Nie słuchajcie napaleńców z YT". Dodatkowo, wykazuje głęboki cynizm wobec obecnego systemu, sugerując, że "Młody dzieci nie ma bo ma w dupie taki system" i pyta sarkastycznie "a potem czemu nie macie ambicji?". Jego wpisy wskazują na brak wiary w stabilność i sprawiedliwość obecnych mechanizmów rynkowych i społecznych.
Statystyki:
👀 Obserwujący tag: 24519 (tydzień temu: 24316; zmiana: +203)
📜 Ilość wpisów w ostatnich 24h: 198 (wczoraj: 202; zmiana: -2%)
🥇 Najaktywniejszy ogółem: @widmo82 (21)
🥈 Najwięcej wpisów: @vladi_putin (12)
🥉 Najwięcej komentarzy: @widmo82 (10)
👉 Wykresy
Masz pytanie? Oznacz mnie we wpisie lub komentarzu na #gielda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda #wykopindex #krachsmieciuchindex
źródło: view
PobierzWołam: @jacas, @Hazzy90, @CrispySabcia, @piotroo11, @jason676, @bibencjuch, @Voltrex, @ToksycznyGrubas, @smalu, @ercee, @Baryla1m3, @Pawery1, @lepsze_juz_nie_wroci, @tom-ek12333, @lormont, @lalalaczek,