Aktywne Wpisy

sikpi +135
Pamiętam jak w 2014 zdałem prawko i w nagrodę rodzice mieli kupić mi samochód
Pierwszym jaki oglądaliśmy była czerwona honda civic 7 generacji
Zakochałem się w tym aucie ale ojciec stwierdził że stan tego egzemplarza wyklucza jego zakup
Zamiast tego dostałem corse c i nienawidziłem jej przez cały okres studiów xD
A taka honda śniła mi się nocami
12 lat później wszedłem na olx a uwierzcie mi że robię to niezwykle rzadko, w tym roku
Pierwszym jaki oglądaliśmy była czerwona honda civic 7 generacji
Zakochałem się w tym aucie ale ojciec stwierdził że stan tego egzemplarza wyklucza jego zakup
Zamiast tego dostałem corse c i nienawidziłem jej przez cały okres studiów xD
A taka honda śniła mi się nocami
12 lat później wszedłem na olx a uwierzcie mi że robię to niezwykle rzadko, w tym roku
źródło: 1000021431
Pobierz

Nie potrzebuję raportów, analiz ani tych waszych mądrych książek. Do wszystkiego doszedłem sam. Wystarczyło zobaczyć jednego grubasa który wyładowuje się na Orlenie i już wiedziałem co robić.
Gdybym więcej czytał, analizował DCFy i słuchał ekspertów, to może bym zmądrzał ale też bym nie kupił na dołku. A tak prosty chłopski rozum. Czerwono to kupuj Olejorza, zielono to też kupuj bo zaraz odjedzie.
Mój mózg nie potrzebuje tyle danych, nie jest zapchany analizą. Używam może dziesięciu procent i to wystarczy żeby wiedzieć że Orlen to narodowy ETF i nie może spaść, chyba że grubas znowu coś kombinuje.
Iwucie dają wam raporty i ETFy żebyście inwestowali świadomie. Ja biorę PDFa, przewijam do wykresu i udaję że czytam, ale nie czytam bo jeszcze by mi się mózg zapchał i zamiast kupić dipa zacząłbym myśleć.
A na giełdzie jak zaczniesz myśleć to już po tobie.
#gielda
źródło: comment_o1n3elO483AhkokKV2JRnqjESxb50BCo
PobierzRetardmaxxing to jedyna słuszna droga
źródło: 1000103151
Pobierz@shroon: za kratami nie ma internetu ( ͡° ͜ʖ ͡°)