Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Korda: w sensie tak, stano był grillowany (choć nie tak bardzo jak te dziewczyny teraz XD), ale jest osobą publiczną, a nie randomową laseczką spragnioną wrażeń.
  • Odpowiedz
@Korda: Przecież jest dokładnie odwrotnie. Nikt nie chciał dowalić mężczyźnie, tylko Stanowskiemu - gwiezdzie, która umoralnia całą polske, ma zone i dzieci. Stanowski mówił, że poszedł tam z kolegami, o kolegach nawet nikt się nie zająknał i każdy miał ich gdzieś.
  • Odpowiedz
@Korda: pawełek b--m to akurat p-------a przyklejająca się tam gdzie mu wygodnie. Kiedyś wielki znawca sterydów, potem 'wyjaśniacz patryka2703 (też debila swoją drogą) - tak wyjaśniał że nafutrowany anabolikami nagrywał filmiki na kiblu gdzie go bluzgał i chciał się z nim klepać a chwilę później piąteczki z nim zbijał i się waflowali jak psiapsiółki. Potem chyba wielki pedalarz;D (w sensie fan rowerów), pseudo metalowiec obniżający głos na filmach, jak się
  • Odpowiedz
@PanWojny: jeszcze za czasów zanim został DSM na yt to wysmiewał ludzi na grupkach siłownianych, taki typowy debil sebix, a mi groził pobiciem.
A potem jak zaczał nagrywać na YT to wielce elokwentny, samiec alfa. A to Sebix z magazynu UK ktory podpina się pod trendy aby nie wrócić tam.
  • Odpowiedz
@Darknes17: o to to. Jeszcze pamiętam jak próbował zebrać grupę podobnych jemu januszy magazynowych i robić 'patrole' gdzieś tam 'u siebie w UK' żeby polować na ciapatych ;D Dziwi mnie że ktokolwiek ogląda takiego oblecha
  • Odpowiedz
@Darknes17: @PanWojny już się bałem ze nikt nie wyjaśni kim jest OP ( ͡ ͜ʖ ͡) sam go oglądałem w jego okresie nagrywania kontentu sterydowego i dodam tylko ze przeszedł na ten kontent dla pilaków w momencie gdy najlepiej się klikał więc ruch stricte finansowy. Chociaż ponoć związany też z tym że go kobita z którą był w UK kopnęła w dupe xD
  • Odpowiedz
@Korda: Przecież Gawełek PKS jak i reszta redpillowych guru ma kompleks murzyński. Pewnie jego partnerka ala Karen miała kilka epizodów bbc. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Srogie copium, jeszcze wczoraj gadali, że upodobanie p0lek do egzotyki to wymysł blackpillowych inceli i f----z czarnej kiełbasy a dzisiaj nagle odmiany pogląd o 180 stopni. Stare znałem.
  • Odpowiedz
Przecież Gawełek PKS jak i reszta redpillowych guru ma kompleks murzyński.

@Nowystaryziel: no żeby być ścisłym, to póki co w tych tematach przoduje blackpill (w tym przypadku mówię o wykopie, nie wiem jak w reszcie internetu) i konserwy (przez lata to głównie oni płakali o Mokebe), a gałgany jak b--m próbują się pod to podpiąć bo to klikalne.

Srogie copium, jeszcze wczoraj gadali, że upodobanie p0lek do egzotyki to wymysł blackpillowych
  • Odpowiedz