Wpis z mikrobloga

@r5678 każdy kto ma co czynienia z przetargami publicznymi wie że safe to zły pomysł. Specjalnie dali krótki termin na wydanie pieniędzy. Bo wiedzą, że albo przepłacimy, albo wydamy na cokolwiek aby tylko pieniądze nie przepadły. Jaki inny był cel tak krótkiego terminu?
  • Odpowiedz
Ok niech wam będzie Niemcy się smucą. Pieniądze które w 90 % miały iść na rozwój polskiej zbrojeniówki i tak jest to w ustawie jak i kontrakty zostały podpisane. Ale tak Niemcy się cieszą, Ameryka teraz dostanie ponad 50% z tej kwoty a polskie zakłady będą się zwijać. Oprócz tego ruskie otwierają szampana, że będą opóźnienia w zbrojeniu Polski i większa zależność od dostępność w magazynach broni ni po stronie amerykańskiej. Tak
  • Odpowiedz
@wolny_kot: to Tusk i jego tuskoboty chciały się bratać i przyjaźnić z kacapią "taką jaką ona jest". Wyszedłeś spod kamienia wczoraj czy dziś?
  • Odpowiedz
@RoyKeane: mordą to mogę twoją powycierać chodnik przygłupie. Hejtuję tu kacapie na każdym kroku. Ale czego oczekiwać po takiej ciamajdzie jak ty zaszytej w swojej norze.
  • Odpowiedz
@MiedzygalaktycznyMors: partner/sojusznik to nie "przyjaciel". Czas dorosnąć i zrozumieć różnicę.

Re 2 - Tuskowi przyszło rządzić w trudniejszych warunkach niż wyżej wymienionym i radzi sobie z tym świetnie.

Absolutnie bezczelne i przesiąknięte ignorancją. Tym zdaniem, ponad wszelką wątpliwość dowodzisz, że nie masz pojęcia o czym mówisz, nie masz pojęcia o postaciach które wymieniłem. Nie skalałeś się nigdy nauką o polskiej historii i klasycznie, jak na cebulaka przystało, wypowiadasz się z
  • Odpowiedz
@xIRONx: żałosna formo odchodów które jakimś cudem mają zdolność komunikacji. Wiem, że nie jesteś w stanie ogarniać tylu aspektów rzeczywistości naraz. Ale podpowiem, że w jednym wątku przegaduję się z 10 takimi jak ty trollami/hejterami/gamoniami - i każdy z was komunikuje się na podobnym poziomie, zobaczyliście coś co was strigerowało, bez zastanowienia, zaczynacie pisać co wam się w waszych malutkich i upośledzonych główkach urodziło i nie ogarniacie, że nikt nie
  • Odpowiedz