Aktywne Wpisy

krystian-stepaniak +100
Jak ktoś się zastanawia dlaczego nie ma par na tinderze albo czemu żadna nie odpisuje to tutaj macie odpowiedź. Oskarek Oskarka Oskarkiem pogania
#p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #blackpill #zwiazki
#p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #blackpill #zwiazki

kwiat_pustyni626 +46
źródło: 1000002342
Pobierz

źródło: image
PobierzAntypolski ¯\(ツ)/¯
@Griev Czyli jak ropa bedzie po 200 dolcow o Tusk powie, że to zła wiadomość to będziesz skakał z radości
Jak bezrobocie sięgnie 20% i powie, że to zła wiadomość to powiesz że jednak jest to dobra wiadomość.
A wiec teraz NBP sprzeda całe zloto, potem je odkupi za większe
Fakty są weryfikowalne, czy możesz opowiedzieć na jakiej podstawie twierdzisz,
Kogo świat? Polaków? Skoro piszesz na nasz świat, polski... "prosty", pozwól, że zapytam - czy u was w kacapii bierzecie wszystko śmiertelnie na poważnie? Myślisz, że Tusk powie "nie jeść gówna" a my na przekór będziemy jeść g---o? Czy wszystko u ciebie w porządku? Potrzebujesz
@buliyo: Co manipulujesz? Tam był jeszcze jeden plus w postaci 100 mln do łapy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SynuZMagazynu: Nawet jeśli mówią że ambasador USA/Izraela nie powinien decydować gdzie b--ń kupujemy?
Niezła odkleja. A teraz mając powyższe na uwadze powiedz czyje interesy i przeciwko komu bronisz.
Ajeju, fikołki próbujesz strzelać niezłe ale powiedz mi, jak mogę odpowiadać na hipotetyczne sytuacje które co najwyżej wydarzyły się w twojej chorej wyobraźni? Troszkę się ośmieszasz taką próbą dojechania mi ale spoko.
Plus, tak nieśmiało - słyszałeś kiedyś o takich wynalazkach jak "dowcip", "humor", "sarkazm", "ironia"? - cokolwiek z tego?
I tak swoją drogą, byłoby miło gdybyś zacytował do
Chłopki poklaskują bo hehe dobrze zrobił Niemcy.
Wielu waszych przodów musiało być kolaborantami nie z chciwości, z głupoty.
@Gjbgghbhhjj: pisowcy chyba bardziej szanują i lubią Polskę niż tuskowcy więc "ufam" pisowcom a tuskowcom to chyba nie ufam bo kiedyś była afera, że niemcy sponsorowali platformę dając jej pieniądze w reklamówkach
@Griev: Re 1. - Niemcy to nasz najważniejszy partner handlowy. Miliony Polaków żyją z tego że eksportują tam produkty i usługi. A 1939 r był już prawie sto lat temu i były to inne Niemcy i inna Polska.
Re 2 - Tuskowi przyszło rządzić w trudniejszych warunkach niż wyżej wymienionym i radzi sobie z tym świetnie.