Aktywne Wpisy

umorusany_w_kale +20
#mecz #stadionowejedzenie
Cheeseburger, frytki i woda na Francja - Maroko
FIFA World Cup 2026
Cena 34$ (~129 PLN)
Cheeseburger, frytki i woda na Francja - Maroko
FIFA World Cup 2026
Cena 34$ (~129 PLN)
źródło: 20260709_233941
PobierzOcena
- 1 75.3% (174)
- 2 13.4% (31)
- 3 3.0% (7)
- 4 0.9% (2)
- 5 7.4% (17)

turbo7 +87
#mecz nie pamiętam kiedy tak przyjemnie oglądało sie jakąś reprezentację na poprzednich mundialach jak Francję z tego turnieju. Super techniczni, czysto w obronie, mało falują i do tego bramkostrzelni. I bez przepychania przez sędziów. Życzę im wygranej na rym turnieju. Tak czysto obiektywnie.

źródło: image
PobierzAntypolski ¯\(ツ)/¯
@Griev Czyli jak ropa bedzie po 200 dolcow o Tusk powie, że to zła wiadomość to będziesz skakał z radości
Jak bezrobocie sięgnie 20% i powie, że to zła wiadomość to powiesz że jednak jest to dobra wiadomość.
A wiec teraz NBP sprzeda całe zloto, potem je odkupi za większe
Fakty są weryfikowalne, czy możesz opowiedzieć na jakiej podstawie twierdzisz,
@buliyo: Co manipulujesz? Tam był jeszcze jeden plus w postaci 100 mln do łapy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ajeju, fikołki próbujesz strzelać niezłe ale powiedz mi, jak mogę odpowiadać na hipotetyczne sytuacje które co najwyżej wydarzyły się w twojej chorej wyobraźni? Troszkę się ośmieszasz taką próbą dojechania mi ale spoko.
Plus, tak nieśmiało - słyszałeś kiedyś o takich wynalazkach jak "dowcip", "humor", "sarkazm", "ironia"? - cokolwiek z tego?
I tak swoją drogą, byłoby miło gdybyś zacytował do
Chłopki poklaskują bo hehe dobrze zrobił Niemcy.
Wielu waszych przodów musiało być kolaborantami nie z chciwości, z głupoty.
@Gjbgghbhhjj: pisowcy chyba bardziej szanują i lubią Polskę niż tuskowcy więc "ufam" pisowcom a tuskowcom to chyba nie ufam bo kiedyś była afera, że niemcy sponsorowali platformę dając jej pieniądze w reklamówkach
@Griev: Re 1. - Niemcy to nasz najważniejszy partner handlowy. Miliony Polaków żyją z tego że eksportują tam produkty i usługi. A 1939 r był już prawie sto lat temu i były to inne Niemcy i inna Polska.
Re 2 - Tuskowi przyszło rządzić w trudniejszych warunkach niż wyżej wymienionym i radzi sobie z tym świetnie.