@Upaupaupa: jesteś głupszy niż ten na awatarze. Mimo wszystko staram się czasami zrozumieć jak to jest być magazynierem z dino w 6 tysięcznym mieście bez lasek i perspektyw.. Antypolski ¯\(ツ)/¯
jeśli Tusk mówi, że to "zła wiadomość" to znaczy, że to dobra wiadomość ( ͡°͜ʖ͡°)
@Griev Czyli jak ropa bedzie po 200 dolcow o Tusk powie, że to zła wiadomość to będziesz skakał z radości Jak bezrobocie sięgnie 20% i powie, że to zła wiadomość to powiesz że jednak jest to dobra wiadomość.
A wiec teraz NBP sprzeda całe zloto, potem je odkupi za większe
Ale Wasz świat jest prosty xD czekam, aż Tusk powie, żeby nie jeść gunwa
Kogo świat? Polaków? Skoro piszesz na nasz świat, polski... "prosty", pozwól, że zapytam - czy u was w kacapii bierzecie wszystko śmiertelnie na poważnie? Myślisz, że Tusk powie "nie jeść gówna" a my na przekór będziemy jeść g---o? Czy wszystko u ciebie w porządku? Potrzebujesz
@Griev: No tak to zakopmy się w swoim dołku i odizolujmy się od świata, bo kiedyś ktoś nam coś zrobił. Żyjemy w zupełnie innym świecie niż 1939 i panują zupełnie inne warunki. Nie możemy wygrać w tę grę sami, robienie z kimś interesów nie polega od razu na tym, że jesteśmy ich dziwką, ale twardogłowi jak ty wolą żebyśmy k---a nic nie mieli, bo alternatywy żadnej nie dajecie.
Czyli jak ropa bedzie po 200 dolcow o Tusk powie, że to zła wiadomość to będziesz skakał z radości
Ajeju, fikołki próbujesz strzelać niezłe ale powiedz mi, jak mogę odpowiadać na hipotetyczne sytuacje które co najwyżej wydarzyły się w twojej chorej wyobraźni? Troszkę się ośmieszasz taką próbą dojechania mi ale spoko.
Plus, tak nieśmiało - słyszałeś kiedyś o takich wynalazkach jak "dowcip", "humor", "sarkazm", "ironia"? - cokolwiek z tego?
@xIRONx: ale nie można być naiwniakiem i frajerem, to nie są nasi przyjaciele a co najwyżej partnerzy i sojusznicy. A to spora różnica. Najpierw się edukujmy a dopiero później wypowiadajmy publicznie, bo może się okazać, że ośmieszamy się w oczach wielu którzy nam nawet tego nie powiedzą, gdy wyskakujemy z takimi teksami jak dzieciak "Tusk to najlepszy premier na świecie" aaawww.
I tak swoją drogą, byłoby miło gdybyś zacytował do
@steryd_: No i zajebiście. Program i tak przejdzie, za to prawica po raz kolejny odsłoniła swoje zdradzieckie oblicza, co będzie można im przypominać każdego dnia.
@Griev: Widzisz kolego, ty za dużo się domyślasz i lejesz wodę tylko aby brzmieć ładnie. Argumenty na to, że Niemiec zły się skończyły to trzeba minimalizować rozmówce. Nie wspomniałem nic o Tusku, a ty mi będziesz tłumaczył jaki to on zły. Chłopie wyłącz internet, pobiegaj czy coś, bo bijesz piane w necie, bo Niemcy nas napali w 1939. Jak tak bardzo chcesz się odizolować od świata, to zrób to osobiście,
@Griev: idź się pokłoń swojemu amerykańskiemu panu w jarmułce i d--a już cicho. Nie zapomnij podziękować, że możesz samodzielnie zadecydować w jakiej postaci jajko zjesz na śniadanie.
Niezła odkleja. A teraz mając powyższe na uwadze powiedz czyje interesy i przeciwko komu bronisz.
@Gjbgghbhhjj: pisowcy chyba bardziej szanują i lubią Polskę niż tuskowcy więc "ufam" pisowcom a tuskowcom to chyba nie ufam bo kiedyś była afera, że niemcy sponsorowali platformę dając jej pieniądze w reklamówkach
@Griev: Re 1. - Niemcy to nasz najważniejszy partner handlowy. Miliony Polaków żyją z tego że eksportują tam produkty i usługi. A 1939 r był już prawie sto lat temu i były to inne Niemcy i inna Polska. Re 2 - Tuskowi przyszło rządzić w trudniejszych warunkach niż wyżej wymienionym i radzi sobie z tym świetnie.
źródło: image
PobierzAntypolski ¯\(ツ)/¯
@Griev Czyli jak ropa bedzie po 200 dolcow o Tusk powie, że to zła wiadomość to będziesz skakał z radości
Jak bezrobocie sięgnie 20% i powie, że to zła wiadomość to powiesz że jednak jest to dobra wiadomość.
A wiec teraz NBP sprzeda całe zloto, potem je odkupi za większe
Fakty są weryfikowalne, czy możesz opowiedzieć na jakiej podstawie twierdzisz,
Kogo świat? Polaków? Skoro piszesz na nasz świat, polski... "prosty", pozwól, że zapytam - czy u was w kacapii bierzecie wszystko śmiertelnie na poważnie? Myślisz, że Tusk powie "nie jeść gówna" a my na przekór będziemy jeść g---o? Czy wszystko u ciebie w porządku? Potrzebujesz
@buliyo: Co manipulujesz? Tam był jeszcze jeden plus w postaci 100 mln do łapy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SynuZMagazynu: Nawet jeśli mówią że ambasador USA/Izraela nie powinien decydować gdzie b--ń kupujemy?
Niezła odkleja. A teraz mając powyższe na uwadze powiedz czyje interesy i przeciwko komu bronisz.
Ajeju, fikołki próbujesz strzelać niezłe ale powiedz mi, jak mogę odpowiadać na hipotetyczne sytuacje które co najwyżej wydarzyły się w twojej chorej wyobraźni? Troszkę się ośmieszasz taką próbą dojechania mi ale spoko.
Plus, tak nieśmiało - słyszałeś kiedyś o takich wynalazkach jak "dowcip", "humor", "sarkazm", "ironia"? - cokolwiek z tego?
I tak swoją drogą, byłoby miło gdybyś zacytował do
Chłopki poklaskują bo hehe dobrze zrobił Niemcy.
Wielu waszych przodów musiało być kolaborantami nie z chciwości, z głupoty.
@Gjbgghbhhjj: pisowcy chyba bardziej szanują i lubią Polskę niż tuskowcy więc "ufam" pisowcom a tuskowcom to chyba nie ufam bo kiedyś była afera, że niemcy sponsorowali platformę dając jej pieniądze w reklamówkach
@Griev: Re 1. - Niemcy to nasz najważniejszy partner handlowy. Miliony Polaków żyją z tego że eksportują tam produkty i usługi. A 1939 r był już prawie sto lat temu i były to inne Niemcy i inna Polska.
Re 2 - Tuskowi przyszło rządzić w trudniejszych warunkach niż wyżej wymienionym i radzi sobie z tym świetnie.