Aktywne Wpisy

Wrrronika +8
Dalej myślę, że z takich basic supermocy chciałabym czytanie w myślach. Chociaż czy byłabym na tyle pewna siebie, by to potem wykorzystywać w jakichś negocjacjach?
Zależy też czy mogłabym pomyśleć o dowolnej osobie i w dowolnym czasie podsłuchać jej myśli.
Ehhh i zamiast mocy to jedynie płaskostopie się wylosowało
Zależy też czy mogłabym pomyśleć o dowolnej osobie i w dowolnym czasie podsłuchać jej myśli.
Ehhh i zamiast mocy to jedynie płaskostopie się wylosowało

wfyokyga +34
7 osób wzięło udział w ankiecie i żadnej poprawnej odpowiedzi. Na zdjęciu są 3 psy, ten gościu to pies. Czapka do ogon, nogi do przednie to łapy psa dokładniej czarnego pudla
źródło: temp_file2911734380525894204
Pobierz

Na #programowanie dorobiłem się wystarczającego siana.
W 10 lat wziąłem na kredo i spłaciłem 3 mieszkania w 3 różnych miastach wojewódzkich oraz kupiłem hektar na zadupiu pośrodku lasu gdybym chciał się kiedyś pobudować. I tak sobie myślę, że dziękuję ci Chrystusie za to że miałem rodziców którzy mimo bycia biednymi, mieli na tyle łba na karku aby posłać mnie w ten zawód wtedy gdy była w nim hossa, a potem Covid sprawił że rynek otworzył się na tyle abym mógł zarabiać w euro.
Nawet jeżeli SI dosłownie zje całe IT, to mogę siedzieć na dupie i mieć całkowicie w------e w to co się stanie z tym rynkiem, bo swoje już zarobiłem xD
Pozdrawiam serdecznie tutejszych harlekinopisarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#programista15k #pracait
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: 4261
Pobierz@mirko_anonim: No to się zdecyduj, albo dorobienie się siana, albo 3 mieszkania, bidoku
@mirko_anonim: dzień dobry, z tej strony wójt z nowym planem ogólnym.
Może pan sobie tam co najwyżej łąkę
A zaznaczam że nie był to rok 2003 ani też 2004.
Tu oprócz bycia nerdem trzeba się sprawnie poruszać po korpoświecie i nie dać wykorzystywać na niskiej pensji...
Jeśli nie masz mieszkania w top lokalizacjach w Warszawie lub Krakowie, to za 20 lat go nie zdołasz wynająć, tyle w temacie. Jesteś w doopie