Wpis z mikrobloga

@daretti877: Niestety nie mogę odnaleźć czasu przypomnienia.

Aby dodać przypomnienie, użyj formatu:
@Przypomnienie kiedy lub @Przypomnienie kiedy "co"
kiedy – po jakim czasie chcesz otrzymać powiadomienie, np. za rok.
"co" – w cudzysłowie wpisz treść przypomnienia, którą
  • Odpowiedz
  • 0
@interpenetrate: zapomniałem dać zimę w cudzysłów. chodziło o to, że teraz prawdopodobnie wywołali spadki pod zmianę szefa FED i będą do marca-kwietnia robić pump pod to oraz "stimulus checks" i "income tax return season". rok temu "sell in may and go away" się nie sprawdziło i było wręcz przeciwnie, bo potem jeszcze rosło do sierpnia, więc w tym roku może się sprawdzić te stare porzekadło. przez lato będzie brutalnie, a
@memforis +2
I tak można w nieskończoność aż do 115-120k$ (FOMO) dopóki nie zacznie się jazda w dół do 65k$ :)
Tradycyjnie spadki 5 czerwca były pod wydarzenia, no to teraz tak pobuja do piątku #bitcoin :)
https://wykop.pl/wpis/81840427/chetnie-kupie-bitcoin-po-60k-kryptowaluty-ethereum

#kryptowaluty #gielda #inwestycje
  • Odpowiedz
@memforis:

przez lato będzie brutalnie, a potem pod koniec roku wystrzelamy w górę - tak to czuję.

@memforis: a nie widzisz tego tak że jak wybory połówkowe w senacie usa (midterms) są pod koniec roku chyba w listopadzie, to do wtedy trump będzie chciał trzymać giełdę bez spadku, a dopiero
  • Odpowiedz
  • 0
@interpenetrate: właśnie wydaje mi się, że jak już teraz wystarczająco się wykrwawiliśmy to będziemy się jakby odbijać między różnymi wydarzeniami. np. ten nowy szef FED to do wtedy pompowanie (jak za inauguracji Trumpa) i klasyczne "sell the news", czyli dump no i w lato właśnie spadki, żeby znowu się odkupić niżej i do EOY kolejne pompowanie. po prostu trzeba być czujnym i próbować dryfować falami z grubymi rybami. jak mówisz
  • Odpowiedz
  • 1
do zmiany Powella i tax return w kwietniu UP

@PanieAreczku: przecież to jakiś typ ustawił se przypomnienie na za tydzień i myślał, że magicznie podskoczy do 100k$ xD w poście masz napisane "do zmiany Powella i tax return w kwietniu UP", więc jeszcze trochę poczekamy :)
  • Odpowiedz