Aktywne Wpisy

Czoso +900
Najbardziej kontrowersyjne opinie w Polsce Anno Domini 2026
1. Mieszkanie służy do mieszkania
2. Chodnik służy do chodzenia
3.
1. Mieszkanie służy do mieszkania
2. Chodnik służy do chodzenia
3.

Attacarte +316
#lukaszzak #patologiazmiasta
Jestem głęboko w szoku, okazuje się że bezczelnego buca można usadzić. 20 lat, wcześniejsze zwolnienie możliwe dopiero po 15 latach, aż odzyskałem iskierkę wiary w polskie sądownictwo
Jestem głęboko w szoku, okazuje się że bezczelnego buca można usadzić. 20 lat, wcześniejsze zwolnienie możliwe dopiero po 15 latach, aż odzyskałem iskierkę wiary w polskie sądownictwo

do zmiany Powella i tax return w kwietniu UP, wtedy sell in may, a potem w lato zima i do końca roku UP :)
#gielda #inwestycje #ethereum
Aby ograniczyć spam, zawołam każdego, kto zaplusuje ten komentarz
Więcej info | Feedback
Aby dodać przypomnienie, użyj formatu:
@Przypomnienie kiedylub@Przypomnienie kiedy "co"• kiedy – po jakim czasie chcesz otrzymać powiadomienie, np.
za rok.• "co" – w cudzysłowie wpisz treść przypomnienia, którą
@memforis: ty tu po polsku piszesz OPie?
w sensie jak to spekulujesz że będzie?
teraz do
Tradycyjnie spadki 5 czerwca były pod wydarzenia, no to teraz tak pobuja do piątku #bitcoin :)
https://wykop.pl/wpis/81840427/chetnie-kupie-bitcoin-po-60k-kryptowaluty-ethereum
#kryptowaluty #gielda #inwestycje
@memforis: a nie widzisz tego tak że jak wybory połówkowe w senacie usa (midterms) są pod koniec roku chyba w listopadzie, to do wtedy trump będzie chciał trzymać giełdę bez spadku, a dopiero
@HAMSKLOSS89:
@PanieAreczku: przecież to jakiś typ ustawił se przypomnienie na za tydzień i myślał, że magicznie podskoczy do 100k$ xD w poście masz napisane "do zmiany Powella i tax return w kwietniu UP", więc jeszcze trochę poczekamy :)
Aby ograniczyć spam, zawołam każdego, kto zaplusuje ten komentarz
Więcej info | Feedback