Aktywne Wpisy

mechaos +8
Nie rozumiem zakładów optycznych w polsce. Syn lvl 2 złamał mi zawias w okularach.
Pic reel w załączniku. Obdzwoniłem 19 zakładów w Gdańssku i wszyscy mówią, że nie do naprawienia. Wkur@)$(*#m się i pojechałem do action, kupiłem gównookulary za 15 zł, z podobnym zawiasem. Wygrzałem go suszarką do włosów i wyciągnąłem, to samo zrobiłem w zepsutych okularach. Pizgłem to na klej i okulary jak nowe.
Na prawdę tym nierobom nie chce się
Pic reel w załączniku. Obdzwoniłem 19 zakładów w Gdańssku i wszyscy mówią, że nie do naprawienia. Wkur@)$(*#m się i pojechałem do action, kupiłem gównookulary za 15 zł, z podobnym zawiasem. Wygrzałem go suszarką do włosów i wyciągnąłem, to samo zrobiłem w zepsutych okularach. Pizgłem to na klej i okulary jak nowe.
Na prawdę tym nierobom nie chce się

ethize +5

Jestem głęboko w szoku, okazuje się że bezczelnego buca można usadzić. 20 lat, wcześniejsze zwolnienie możliwe dopiero po 15 latach, aż odzyskałem iskierkę wiary w polskie sądownictwo
@Attacarte: https://wiadomosci.onet.pl/kraj/42-letnia-polka-zabila-w-niemczech-dwojke-dzieci/cn7w2dv
wy sie tutaj cieszycie z takiego gownianego wyroku a w normalnym kraju za takie cos jest dozywocie
@stanislaw1111: A Niemców też tak skazują czy to wyrok pod publiczkę, aby AfD nie mogło się dowalić, że Niemcy przyjmują imigrantów, pozwalają im zabijać ludzi i potem im pobłażają?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Attacarte: wyrok nieprawomocny, i to tylko dlatego go usadzili bo był biedakiem.
Szanowna pani doktur z------a 3 osoby i co ktoś poszedł
@Attacarte: Z takimi nigdy się nie certolili.
Bo tak naprawdę on jest nikim - patusem który tym razem już przegiął no i na takich są i zawsze były górne widełki.
To nawet nie jest żaden groźny gangus z dużymi pieniędzmi, z którym ktokolwiek chciałby się jakoś
@Attacarte:
Nie rozpędzał bym się
@hpiotrekh: oskarżony jest w śmietniku?
Komentarz usunięty przez moderatora