Wpis z mikrobloga

Ludzie używają tych samych, sprawdzonych rzeczy, np. drewniane domki w lesie z ażurowymi płytami do utwardzenia podjazdu, p--------e.

@Nighthuntero: Nie, to musi byc dowod na ingerencje obcych w nasza cywilizacje. Nie uwierze, ze gdzies nad jeziorem i 200 km dalej nad morzem wpadli an ten sam pomysl.
  • Odpowiedz
@FrizPL_: a mi się zdarza czasami trafić w takie miejsca. na Mazurach jest parę takich miejscówek. w Estonii byłem na motocyklu w zeszłym roku i też 2 razy byłem w podobnej klimatycznie miejscówce.
mam taka baze na Mazurach jedną, ale tam jest tak że jak otwierają zapisy na dany rok to kierownik wrzuca do internetu ze ma 300 nieodebranych rozmow i tyle samo smsów. znajomi maja jakies dojscie i 2
  • Odpowiedz
@daczka92

mam taka baze na Mazurach jedną, ale tam jest tak że jak otwierają zapisy na dany rok to kierownik wrzuca do internetu ze ma 300 nieodebranych rozmow i tyle samo smsów. znajomi maja jakies dojscie i 2 razy byłem z nimi, bo samemu tam dostać turnus to jakieś nieporozumienie. zakaz używania głośników, zakaz darcia ryja, samochody na parkingu zostają a nie ze kazdy musi mieć pod domkiem. na obiad dania
  • Odpowiedz
chce tam wrocic i nadepnac na szyszke

@soon:
Niestety dla pełni efektu to nadepniecie na szyszkę musiałoby być największym problemem życiowym, jaki mamy w tym momencie a te czasy jednak już nie wrócą.
  • Odpowiedz