Aktywne Wpisy

PokemonowyRambo +287
Młoda się zapytała, dlaczego chmury podczas zachodu słońca są czerwone. Zrobiliśmy eksperyment.
Wziąłem słoik, nalałem wody, włączyłem latarkę i postawiłem coś białego, a następnie zacząłem kropić mlekiem i mieszając obserwowaliśmy jak zmienia się światło przechodzące na kartce postawionej za słoikiem. Faktycznie osiągnęliśmy pomarańczowe światło przechodzące.
Potem wyjaśniłem, że w powietrzu jest kurz, który zmienia światło podobnie jak mleko dolane do wody.
Jeszcze
Wziąłem słoik, nalałem wody, włączyłem latarkę i postawiłem coś białego, a następnie zacząłem kropić mlekiem i mieszając obserwowaliśmy jak zmienia się światło przechodzące na kartce postawionej za słoikiem. Faktycznie osiągnęliśmy pomarańczowe światło przechodzące.
Potem wyjaśniłem, że w powietrzu jest kurz, który zmienia światło podobnie jak mleko dolane do wody.
Jeszcze

Guminator +96
źródło: animation (29)
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Bo w takim razie, nie dość, że trzeba być pediatrą i mechanikiem to jeszcze do tego pedagogiem.
Komentarz usunięty przez autora
@Jurga09: gdybym był prokuratorem, oskarżyłbym z art 240 KK
@thorgoth: I nie można jej w-----ć, choć ewidentnie nie nadaje się do zawodu, zamiast tego musimy ją jeszcze utrzymywać. Stawiam dolary przeciw orzechom, że jako pedagog załatwiła sobie l4 u psychiatry, wiec może sobie jeździć po świecie i cieszyć życiem na nasz koszt (╥﹏╥)
Jakby mi 12 takie coś powiedziała, to też chyba bym to zinterpretowała jako jakiś czarny humor, czy chęć popisania się. Raczej bym nie uwierzył że to na poważnie.
Komentarz usunięty przez moderatora
To w końcu te ankiety są anonimowe czy nie? Bo w anonimowej dzieciaki potrafią różne głupoty napisać, a potem się okazuje że z tą anonimowością to były żarty i robi się awantura xD
1. Zawód szkolnego pedagoga/psychologa to nieśmieszny żart i przepalanie publicznych pieniędzy
2. Zawód nauczyciela, jak na to jaki ma wpływ na społeczeństwo, jest strasznie niedopłacony, a kadry są z łapanki