Wpis z mikrobloga

@Instynkt: powiem tak - częściowo podłoże do takich bzdur wyszło od społeczeństwa ale i od wszystkich specjalistów. Trzeba powiedzieć to jasno - CIĄŻA TO NIE CHOROBA. ciąża to nie jest stan zagrożenia życia, coś traumatycznego co - jak idiotka powyżej pisze - zmienia ciało nieodwracalnie xD
Ciąża to normalna fizjologiczna sprawa którą każda kobieta jest przystosowana przejść KILKUKROTNIE w życiu xD
Księżniczki cholerne
  • Odpowiedz
Podejście jak u surogatki, tylko cennika tu brakuje.

@gorobei: Jest, tylko kwota bliżej nieokreślona i z dopiskiem "od". Ale ta farba na włosach wygląda tanio, więc myślę że od 5k na rękę.
  • Odpowiedz
@gorobei: Dlatego nie planuję się żenić i przewiduję "epidemię" starych panien po 40. jeszcze w tej dekadzie. Wszystkie moje byłe, licząc od czasów studenckich, są albo samotne, albo po rozwodzie, albo po rozwodzie z gówniakiem. Sporo starych koleżanek tkwi w związkach małżeńskich z jakimiś czereśniakami, z którymi wpadły, albo "tak wyszło". Tylko nie mają pojęcia, że ci faceci są z nimi równie nieszczęśliwi. Stąd zresztą większość zdrad.
  • Odpowiedz
@Instynkt: Normalna, konserwatywna rodzina. Jakieś 20-30 lat temu to było zupełnie normalne, że mężczyzna utrzymywał swoją rodzinę, a kobieta zajmowała się domem - i takie związki nadal istnieją. Ale widzę, że dla lewackich, progresywnych Wykopowiczów taka sytuacja jest absurdalna ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Instynkt: A to u mnie wręcz przeciwnie - ciotki nie pracowały, bo mężowie za punkt honoru brali utrzymanie rodziny. W konsekwencji, wszyscy dziadowali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MazurskiSmak nikt rozsądny nie twierdzi, że ciąża jest chorobą. Ciaza jest stanem fizjologicznym o podwyższonym ryzyku powikłań, dlatego jest objęta opieką lekarską, zwolnieniami, hospitalizacjami i statystykami zgonów 🙂Gdyby była neutralna nie istniałaby ginekologia położnicza ani oddziały patologii ciąży.

Kobiety są zdolne do zajścia w ciąże co nie oznacza że każda przechodzi ją lekko i bez szkód. Ewolucja ma w dupie twoją miednicę, kręgosłup, rozejście mięśni brzucha, nietrzymanie moczu i stolca, obniżenie
  • Odpowiedz