Aktywne Wpisy

Lekarz_7k +96
Najgorsze jest to, że teraz nikt mi nie uwierzy że serio 300h w pracy siedze, tylko każdy będzie myślał że to oszustwo jest. Wystarczy, że mam 6-7 dyżurów w miesiącu.
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k

Historycznygagatek +140
Drugi najgorszy dzień w życiu, zaraz po śmierci najbliższej osoby.
Właśnie się człowiek dowiedział, że musi odpuścić pracę i swoją pasję, że musi zostawić wszystko co uwielbia. To co daje siłę i piniondz do życia, przewodnictwo górskie, fotografia w terenie. Powodem jest otrzymany wyrok - nowotwór. Nie wiedziałam, że można wpaść w taką panikę, po usłyszeniu diagnozy, a jednak. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Człowiek uczy się całe życie...
Właśnie się człowiek dowiedział, że musi odpuścić pracę i swoją pasję, że musi zostawić wszystko co uwielbia. To co daje siłę i piniondz do życia, przewodnictwo górskie, fotografia w terenie. Powodem jest otrzymany wyrok - nowotwór. Nie wiedziałam, że można wpaść w taką panikę, po usłyszeniu diagnozy, a jednak. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Człowiek uczy się całe życie...

źródło: image
PobierzNie. On ma swoje życie. Zamiast uczyc losowe osoby to woli soedzic fajnbie czas albo rozliczyc dodatkowe faktury w domu za co mu zapłacą. A nauka? Za wszystko trzeba placic - za kurs, za branżowe magazyny odnoszące się do najnowszych
Mi tam ryba. Jestem w tym śmiesznym, często totalnie sekciarskim, światku z doskoku, za późno w to wszedłem żeby być jakimś guru, a i tak najbardziej wyluzowanie mi się pracowało na załadunku/rozładunku tirów pod spożywkę w
@dobry-informatyg: Kiedy konkurujesz z innymi, to jedyną rzeczą która cie obchodzi to być od niech lepszym tu i teraz, więcej zarobić, szybciej awansować, zabezpieczyć swoją przyszłość i się nachapać, bo to twoje życie, 2 miał nie będziesz.
Nikt tego nie kalkuluje w ten sposób że "omg musze zwolnić bo podnoszę poprzeczkę wszystkim".
A poza tym jakieś standardy musza
Choć tego lekarza też by nie potrzebował jakby zredukował wódę i węgle do zera...
@Ksiega_dusz Też widzę przyszłość w Javie. W Javie w Indonezji xD
Niby tak, ale dzięki temu świat cen jest w IT urealniony. Natomiast przez to jak jest w służbie zdrowia, jest coraz większe parcie na zastąpienie ich właśnie przez AI