Aktywne Wpisy

derivatives +23
kurła a może se taki patent kupić
źródło: image_2026-01-28_012726491
Pobierz
RobieInteres +40
nie garb się, jest pajączek
źródło: 7acbd02fd7077d80b5b6e9449aba1139,0,0,0,0
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: image_2026-01-28_012726491
Pobierz
źródło: 7acbd02fd7077d80b5b6e9449aba1139,0,0,0,0
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: image
PobierzNie. On ma swoje życie. Zamiast uczyc losowe osoby to woli soedzic fajnbie czas albo rozliczyc dodatkowe faktury w domu za co mu zapłacą. A nauka? Za wszystko trzeba placic - za kurs, za branżowe magazyny odnoszące się do najnowszych
Mi tam ryba. Jestem w tym śmiesznym, często totalnie sekciarskim, światku z doskoku, za późno w to wszedłem żeby być jakimś guru, a i tak najbardziej wyluzowanie mi się pracowało na załadunku/rozładunku tirów pod spożywkę w
Pomijając, że lekarze walą w c---a na potęgę i dostają kasę ukradzioną podatnikom. Obie te rzeczy może dotyczą programistów, ale na pewno nie w takim stopniu.
Także takie porównanie z d--y.
@dobry-informatyg: Kiedy konkurujesz z innymi, to jedyną rzeczą która cie obchodzi to być od niech lepszym tu i teraz, więcej zarobić, szybciej awansować, zabezpieczyć swoją przyszłość i się nachapać, bo to twoje życie, 2 miał nie będziesz.
Nikt tego nie kalkuluje w ten sposób że "omg musze zwolnić bo podnoszę poprzeczkę wszystkim".
A poza tym jakieś standardy musza
Choć tego lekarza też by nie potrzebował jakby zredukował wódę i węgle do zera...
@Ksiega_dusz Też widzę przyszłość w Javie. W Javie w Indonezji xD
Niby tak, ale dzięki temu świat cen jest w IT urealniony. Natomiast przez to jak jest w służbie zdrowia, jest coraz większe parcie na zastąpienie ich właśnie przez AI