Aktywne Wpisy

chwed +91
Popatrzmy sobie na cywilizację francuską i na cywilizację polskich parków przemysłowych.
We Francji np. podwyższenie wieku emerytalnego o dwa lata to nie jest zwykła decyzja administracyjna. To casus belli. Na ulice wylewają się tłumy. Palą się barykady, płoną opony, dym zasnuwa Pola Elizejskie, a związki zawodowe mają w pogotowiu całe arsenały… no, powiedzmy, bagietek, ale takich czerstwych, którymi można zrobić krzywdę. Francuski pracownik traktuje każdą niekorzystną zmianę jak osobistą zniewagę. Dla niego praca
We Francji np. podwyższenie wieku emerytalnego o dwa lata to nie jest zwykła decyzja administracyjna. To casus belli. Na ulice wylewają się tłumy. Palą się barykady, płoną opony, dym zasnuwa Pola Elizejskie, a związki zawodowe mają w pogotowiu całe arsenały… no, powiedzmy, bagietek, ale takich czerstwych, którymi można zrobić krzywdę. Francuski pracownik traktuje każdą niekorzystną zmianę jak osobistą zniewagę. Dla niego praca
źródło: image
Pobierz
Herm1t 0
A tak poważnie rozmawiając - jaka część waszego portfolio to GPW?
Każdy mówi żeby dywersyfikować i nie siedzieć po j---a w GPW tylko jakieś 30%, a przecież tutaj najlepsze banany są i mniejsza prowizja, bo nie ma przewalutowania.
#gielda
Każdy mówi żeby dywersyfikować i nie siedzieć po j---a w GPW tylko jakieś 30%, a przecież tutaj najlepsze banany są i mniejsza prowizja, bo nie ma przewalutowania.
#gielda

Dziś ten gagatek pojawił się przez mirko anonim i napisał, że to nie był żart, więc zgłosiłem to jeszcze raz. (screeny dodam w komentarzach)
Po 11 minutach dostałem telefon od ABW.
Podziękowali za zgłoszenie i zapewnili, że biorą sprawę na poważnie. Odpowiedziałem na kilka pytań, a po resztę danych będą się zgłaszać do władz wykopu.
Miejmy nadzieję, że odpowie za to, nawet jeśli to był żart.
Wołam tych, co pisali do mnie na priv + moderację:
@Balija @lapace @lukasz-wuuu @Kubson74 @Hardcore_Henry @star-blade @Tyrande @FrasierCrane @Pulkownik_Wolodyjowski @quescik1 @PanieAreczku @artem17 @Vogel14 @NieznanyWykopek @ukradlem_ksiezyc @KwadratF1 @Casuel @BialyMuszyn @PrawilnyStevie @Mojs @blamedrop @Moderacja @m__b
#polska #prawo #policja #abw #sluzbyspecjalne #wojna #rosja #ukraina #afera
źródło: IMG_5429
Pobierzźródło: IMG_5424
Pobierzźródło: IMG_5425
Pobierzźródło: IMG_5426
Pobierzźródło: IMG_5427
Pobierzźródło: IMG_5428
Pobierz@maciejj: Popsuty zegar dwa razy na dobę pokazuje dobrą godzinę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
NIC mieli z tym nie zrobic, powtarzam N I C, ABW na pewno tym sie zainteresowalo, bo chca mu wlepic 500zl memdatu
XDDdddd
źródło: IMG_3329
Pobierz