Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +248
#warszawa I o co się tak przypiedalasz, społeczniaku? Ja tylko na chwilkę, a poza tym wszyscy tak robią. A tak w ogóle to jest "wypas" auto, więc mogę więcej, frajerze!
#polskiedrogi a raczej chodniki i ścieżki rowerowe xD
#polskiedrogi a raczej chodniki i ścieżki rowerowe xD
źródło: MiastoUrsynow HCbbgfobsAAS3-J
Pobierz
pepepanpatryk +10
Absolutnie nie szkoda mi śmiecia, który po pijaku siada za kierownicę, ba nie mam problemu z tym, że mu skonfiskowali auto. Ale nie rozumiem dlaczego ten samochód został włączony do służby? Najpierw upalał go jakiś seba alkus a teraz będzie legalnie upalał seba z policji.
Czy nie powinno być tak że samochody, które są używane przez służby powinny nie wiem spełniać jakieś kryteria? Powiedzmy że pomijalna sprawa ale kto to będzie tankował,
Czy nie powinno być tak że samochody, które są używane przez służby powinny nie wiem spełniać jakieś kryteria? Powiedzmy że pomijalna sprawa ale kto to będzie tankował,
źródło: images
Pobierz

źródło: download
Pobierzźródło: image
PobierzTen po prawej też umie tylko na papierze. Tylko że szef nie sprawdzi jakie g---o pisze bo się nie zna. Robi wszystko inne poza taskami a później proste zmiany zajmują po kilka godzin bo trzeba w tym czasie kilka rund CS zagrać. Kolega
Nawet sam przez jakiś czas byłem w takiej firmie ale uznałem że to nie dla mnie. Firma znana a projekt ogromny i ważny. Teoretycznie już przed COVID wszyscy powinniśmy używać. Podobno nadal w fazie przepisywania. Po okresie próbnym zrezygnowałem z pisania całkowicie.
Najwyższe kwoty wyciągają debile którym na studiach pomagałem kody pisać. Myślenie to dla nich wyzwanie. No ale to środowisko ładnie
@Ksiega_dusz: ty tworzysz takie projekcje nie znajac w ogole medycyny. Tak w skrocie ci opowiem.
Lekarz ma 5 lat studiow za darmo, potem rok stazu za niecale 5k netto (tyle bylo jakies 2-3 lata temu). Nastepnie ma specjalizacje, ktora tez trwa jakies 5 lat i tam mozna wyciagnac ponad dyszke z bonem patriotycznym pracujac 168h podstawowych plus dyzury 40h. No i jak ja