Aktywne Wpisy
ATAT-2 +114

BananowyKrol +359
Shalom.
Szanowne Mirabelki i Mireczki.
Odezwa do narodu. Zgodnie z propozycją Szanownego Kolegi @BenizBurger (he he) ustala się, co następuje.
Szanowne Mirabelki i Mireczki.
Odezwa do narodu. Zgodnie z propozycją Szanownego Kolegi @BenizBurger (he he) ustala się, co następuje.
źródło: IMG_8554
Pobierz

źródło: download
Pobierzźródło: image
PobierzTen po prawej też umie tylko na papierze. Tylko że szef nie sprawdzi jakie g---o pisze bo się nie zna. Robi wszystko inne poza taskami a później proste zmiany zajmują po kilka godzin bo trzeba w tym czasie kilka rund CS zagrać. Kolega
Nawet sam przez jakiś czas byłem w takiej firmie ale uznałem że to nie dla mnie. Firma znana a projekt ogromny i ważny. Teoretycznie już przed COVID wszyscy powinniśmy używać. Podobno nadal w fazie przepisywania. Po okresie próbnym zrezygnowałem z pisania całkowicie.
Najwyższe kwoty wyciągają debile którym na studiach pomagałem kody pisać. Myślenie to dla nich wyzwanie. No ale to środowisko ładnie
@Ksiega_dusz: ty tworzysz takie projekcje nie znajac w ogole medycyny. Tak w skrocie ci opowiem.
Lekarz ma 5 lat studiow za darmo, potem rok stazu za niecale 5k netto (tyle bylo jakies 2-3 lata temu). Nastepnie ma specjalizacje, ktora tez trwa jakies 5 lat i tam mozna wyciagnac ponad dyszke z bonem patriotycznym pracujac 168h podstawowych plus dyzury 40h. No i jak ja