Wpis z mikrobloga

✨️ Najlepsze platformy streamingowe w 2026 roku
Jaką platformę streamingową olecacie z obecnie dostępnych? Chodzi mi o te netflixy, hbo, apple, amazon prime i inne. Najgorsze jest to, że nie można wcześniej zobaczyć co jest dostępne a jakieś wyszukiwarki filmów czy bazy mają często nieaktualne dane albo niedostępny film/serial dla naszego kraju.
Co jest warte subskrypcji obecnie na 2026?

#filmy #seriale #netflix #hbo #amazon #apple #disney

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

dobra, to kończy dyskusje XD

@haabero: Matematyka na etapie szkoły podstawowej to dla ciebie zbyt wiele? Podziel miesięczny abonament przez liczbę produkcji i wyjdzie ci stawka per produkcja. A nawet zrobię to za ciebie.

Netflix: 49/512 = około 10 groszy za topową produkcję.
Max: 40/231 = około 17 groszy za
  • Odpowiedz
torrenty od zawsze,

Dopóki korporacje nie płacą podatki w Polsce to ja też nie będę płacił im za usługi

@adamsowaanon: fun fact: nawet jakby zaczęły płacić te podatki to dalej nie będziesz korzystać, taka mentalność. Problem i error w bani pojawi się w przyszłości jeśli ktoś również znajdzie takie wymówki na twoje usługi w przyszłości i będzie Cię okradał
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wszystko zależy od Twojego budżetu na takie wydatki. Ja osobiscie mam Netflix, Amazon, Disney i SkyShowtime. Ale jesli miałbym wybrać jeden konkretny to chyba poszedłbym w netflix ze wzgledu na najszerszą bazę.

@glos_zenady dla mnie to jest nie do zrozumienia jakie fikoły w rozumowaniu mają ludzie którzy korzystają z piratów, już kit co robią i czy to moralne czy tam uczciwe, nikomu w portfel nie zaglądam i mało
  • Odpowiedz