Aktywne Wpisy

cugowski +79
#mediolan2026 Pożegnam się teraz, żeby na spokojnie śmieszkować na ceremoni. Dzieki Wam wielkie mirki, mireczki, zimoni, osoby zimujące za ostatnie naście dni. Ta Olimpiada była dla mnie wspaniała głownie dzięki Wam wszystkim na tagu ;) Było mi niezmiernie miło ledwo otwierać oczy i czytać wszystkie 'niestety', których dostarczali Nam turyści oraz za wszystkie 'stety', których dostarczali Nam wszyscy sportowcy. Był to cudowny czas, niech te 4 lata miną tak szybko
źródło: cortina-stety
Pobierz
R_O_T_T_E_N +600
źródło: 1000024847
Pobierz
![Co słychać na budowie pierwszej elektrowni jądrowej w Polsce? [FILM]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/418058cc828555f4e09b145d56ea9913286a77a980dcfc1d2a2a42b3fd2d257f,q80.jpg)

Jaką platformę streamingową olecacie z obecnie dostępnych? Chodzi mi o te netflixy, hbo, apple, amazon prime i inne. Najgorsze jest to, że nie można wcześniej zobaczyć co jest dostępne a jakieś wyszukiwarki filmów czy bazy mają często nieaktualne dane albo niedostępny film/serial dla naszego kraju.
Co jest warte subskrypcji obecnie na 2026?
#filmy #seriale #netflix #hbo #amazon #apple #disney
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@haabero: Matematyka na etapie szkoły podstawowej to dla ciebie zbyt wiele? Podziel miesięczny abonament przez liczbę produkcji i wyjdzie ci stawka per produkcja. A nawet zrobię to za ciebie.
Netflix: 49/512 = około 10 groszy za topową produkcję.
Max: 40/231 = około 17 groszy za
@adamsowaanon: fun fact: nawet jakby zaczęły płacić te podatki to dalej nie będziesz korzystać, taka mentalność. Problem i error w bani pojawi się w przyszłości jeśli ktoś również znajdzie takie wymówki na twoje usługi w przyszłości i będzie Cię okradał
Stremio + torrentio.
@glos_zenady dla mnie to jest nie do zrozumienia jakie fikoły w rozumowaniu mają ludzie którzy korzystają z piratów, już kit co robią i czy to moralne czy tam uczciwe, nikomu w portfel nie zaglądam i mało
@haabero: o to to